Geen categorie

Hello, 2019! | Happy New Year

Hallo 2019! En welkom bij mijn eerste blogpost van het gloednieuwe jaar. 
Ik wens je alvast een spetterend en gelukkig 2019 toe! Dat al je wensen mogen uitkomen en dat dit jaar je alleen maar positieve vibes brengt. 2018 was het jaar waarin ik zo veel heb meegemaakt.

Ik heb nieuwe vriendschappen mogen sluiten, de beste concerten bijgewoond en ontdekt wat en wie ik wel of niet meeneem naar 2019. Maar wat nu met dat nieuwe jaar? In deze blogpost zet ik kort een paar wensen op een rijtje en ga ik het hebben over 2019. Enjoy!

photo-1516600164266-f3b8166ae679

Ik heb het nieuwe jaar alvast feestelijk ingezet tijdens een spetterende Nieuwjaarsfuif. Ik heb me er ongelooflijk goed geamuseerd en heb net zoals vorig jaar ook 2019 met de beste mensen mogen starten. Alvast een onvergetelijk begin van alles wat me dit komende jaar te wachten staat. Are you ready? 

Over exact één maand begint het grootste avontuur waar ik in mijn 21-jarig bestaan in zal duiken. Ik vertrek op 1 februari namelijk voor 4 maanden naar het prachtige Londen in Engeland. Ik ga er 15 weken stage lopen in een muziek-en entertainment PR-bureau waar ik al maanden naar uitkijk. Dat 2019 een grote uitdaging wordt is nog maar een understatement.

Verder ga ik ook dit jaar weer veel bloggen en met alle mensen die ik lief heb leuke dingen doen. Ook staan er een paar concerten op mijn lijstje waarvan ik het meest uitkijk naar dat van Shawn Mendes, op 19 april in Londen.

Ik hoop ook om te worden omringd door positiviteit en blijdschap maar waarschijnlijk zal 2019 net zoals alle voorgaande jaren ook enkele downs kennen. Niet onvermijdelijk natuurlijk… Ik zou heel graag mijn examens knallen en dan normaal gezien in juni afstuderen! Wat ik na mijn studie ga doen is een nog een vraagteken. Voorlopig laat ik alle opties open en zie ik wel waar ik sta over 6 maanden, met wie en hoe.

2019 zal het jaar zijn waarin ik 22 word. Jep, alweer een jaartje ouder. Wat vliegt de tijd snel en wat komen die verantwoordelijkheden dicht…

Tot slot mijn wensen voor jou; ik wens je zoals ik eerder al zei een jaar toe vol geluk, blijdschap en positiviteit maar ook met de mensen die je graag ziet en graag rondom je hebt. Koester alle mooie momenten. Hoe groot of hoe klein ze ook mogen zijn. Naast alles wat je hart verlangt wens ik je veel warmte en tederheid toe. Dat je ook in 2019 verder mag blijven dromen en werken aan je toekomst.
Zie het nieuwe jaar als een gelegenheid om als persoon te ontwikkelen tot wie je wil je zijn. Doe alleen datgene waar je je goed bij voelt. Hou in 2019 nog meer van jezelf dan voordien en laat anderen je even graag zien. ❤

Geniet met volle teugen van de komende 12 maanden. Wees er voor elkaar en beleef de meest onvergetelijke momenten samen. Maak van 2019 een jaar om in te kaderen! 

Happy New Year & lots of love,
Sofie ♡

 

 

 

2 thoughts on “Hello, 2019! | Happy New Year

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s