Expert Classes PR & WV

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

We zijn vandaag 1 december, 3 maanden geleden begon mijn avontuur in de wereld van Public Relations. Je kon er al veel over lezen op mijn blog maar soms schieten woorden tekort om te beschrijven wat je écht hebt beleefd. Daarom zet ik hieronder graag nog enkele vlogs/video’s op een rijtje om al die fijne momenten nog eens te herbeleven. Veel kijkplezier! 

SuperNova: The Vlog

Het begon allemaal op donderdag 27 september, toen ruilde ik mijn vaste plaats achter mijn laptop even om voor een camera. Ik legde enkele momenten vast uit een leerrijke dag op SuperNova in Antwerpen. Daar kwamen namelijk visionaire oplossingen, technologieën en inzichten samen. Ook ‘game changers‘, bedrijven van morgen, ondernemers en creatievelingen konden er elkaar leren kennen. Ook ik liet me inspireren en kreeg een blik op de toekomst. Want tomorrow is unstoppable

 

Waterpaviljoen Port of Antwerp: Flows Magazine

Na het bezoek aan SuperNova zakte we af naar het MAS. Daar kon je inzicht krijgen in de Antwerpse haven van de toekomst. Na het betreden van het waterpaviljoen botsten we op een vriendelijke journalist die benieuwd was naar onze reactie en mening over de voorstelling. Uiteraard stonden we hier voor open en het eindresultaat? Dat kan je ontdekken in onderstaande video. Verschijnen in de pers: check! 

 

Medialaan: The Vlog

Tot slot bracht ik op dinsdag 27 november een bezoek aan MEDIALAAN in Vilvoorde samen met mijn medestudenten Woordvoering & PR. We begonnen de dag met een boeiende presentatie over de toekomst en werking van MEDIALAAN. Nadien werden we rondgeleid bij de radio- en nieuwsstudio’s. Van een leuke ervaring gesproken!

 

Na de afgelopen weken kan ik best wel zeggen dat ik al veel leuke momenten heb mogen beleven. Bijleren hoeft niet altijd in een aula of achter een schoolbank te zijn, dat gaat ook terwijl je er zelf mee bezig bent. Al was dat vloggen wel even mijn comfortzone verlaten maar wat zeggen ze altijd?

“Great things never came from comfort zones.”

Lots of love,
Sofie ♡

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s