Lifestyle

Diana Leeflang Stationary | lifestyle & interieur

Sinds dinsdag 16 oktober ligt Diana Leeflang’s nieuwe stationary collectie in de winkel. Als trouwe kijkster van haar YouTube-kanaal en omdat ik haar stijl gewoonweg geweldig vind heb ik ook deze keer enkele spulletjes van de collectie gescoord. Het is volgens mij al de vierde keer dat ze dit doet en telkens weer voegt ze er zo’n leuke dingen aan toe. Wat ik zoal heb gekocht lees je in deze blogpost, enjoy! 

Ook deze keer zijn weer alle spulletjes verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik heb 5 items gekocht: wenskaarten, mini-posters, een notitieboekje, een luxe stationary set en tot slot een tote bag. De prijzen schommelen, net zoals bij de voorgaande collecties, tussen de 1 à 6 euro. Goed betaalbaar dus. Ook is er weer een thema en zijn er vaste quotes, kleuren en prints die regelmatig terugkeren.

Good things take time

Laten we beginnen met de set wenskaarten. In het doosje zitten er 6 waarvan er 4 verticaal zijn en 2 horizontaal. De kaarten hebben een lege binnenkant zonder boodschap. Op die manier kan je zelf kiezen voor welke gelegenheid je ze gebruikt en wat je er in schrijft. Op de voorkant staan leuke quotes en alle kaartjes hebben een andere kleur of een vrolijk patroon. Je krijgt er ook 6 bijpassende enveloppen bij. De set wenskaarten kost €1,49.

Messy bun and getting stuff done

Naast de wenskaarten kocht ik ook nog andere kaartjes, namelijk een set van 6 mini posters met een metalen staander. Op die manier kan je ze neerzetten op je bureau of ze een ander leuk plekje geven 😉 Ook op deze kaartjes staan quotes die terugkomen op de andere items. Zo vormt alles één mooi geheel. De mini poster set kost €2, 49.

Change the world: start with a coffee

Als er iets is dat ik écht elke keer kan gebruiken dan is het wel een notitieboekje. Ook in deze collectie heeft Diana er aan gedacht. Het schriftje heeft rose gold ringetjes en binnenin hebben ook de lijntjes die oranje, rose gold kleur. De voorkant ziet er heel vrolijk uit door de felle kleuren en nonchalante ‘verfstrepen’. Het boekje kost slechts €1,99.

Take notes

Wat ik aan deze stationary collectie jammer vind is dat er geen aparte stickers en/of washi-tapes zijn… Dat zijn hebbedingetjes die je altijd kan gebruiken voor bijvoorbeeld in je agenda of bullet journal. Al moet ik zeggen dat het alternatief er ook wel mag zijn! Een luxe stationary set met 10 items voor €4,99 kon ik toch niet laten liggen? Potloden, post-its, stickers, een mini-notitieboekje en ga zo maar door. Ook hier zie je dezelfde kleuren voorbijkomen als bij alle andere items. Goud, roze en verfspetters staan centraal.

Okay, let’s do this

Tot slot kocht ik nog een zwart met goude tote bag. De zak kost €3,99 en is zeer stevig. Hij is dikker dan de meeste tote bags en ik vind hem zo mooi! De quote, de kleuren,… Het plaatje is perfect. Ik kan niet wachten om met deze tote bag op stap te gaan.

Dat waren al weer alle spulletjes van Diana Leeflang’s stationary die ik heb gekocht. Ik ben er meer dan tevreden mee en mijn bureau en schrijfgerief is weer wat opgevrolijkt. Deze collectie is denk ik tot hier toe mijn favoriet. En vergeet niet: “Change the world, start with a coffee.” 

Lots of love,
Sofie ♡

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s