Fashion & Beauty

XL – Shoplog Herfst ’18

Nu we ons volop in de herfst bevinden vond ik dat het tijd werd om mijn nieuwe lading herfstkledij te laten zien. Deze shoplog zit vol met dierenprints, ruitjes en khaki kledingstukken. Ik ben er zeker van dat dat de trends zijn die je dit najaar het meest zal spotten. Ook enkele warme truien konden niet ontbreken. Laat dat #sweaterweather maar komen! 

Zara

In de afgelopen twee, drie weken kocht ik 4 items bij ZARA. Het is een winkel waar ik altijd wel iets leuk vind en eigenlijk zelden met lege handen buiten ga. Het eerste nieuwe kledingstuk is meteen ook één van mijn favoriete. Het is een kleedje met gingham patroon en perfect voor de zonnige herfstdagen. Je kan het zo dragen of combineren met een leren jasje en panty. Ideaal voor het begin van de herfst dus.

Ook kocht ik een khaki kleedje met kleine zwarte pomponnetjes als leuk detail. De mouwtjes zijn een beetje ‘see-through‘ en dat maakt het zowel speels als wat klassieker. Het heeft een goede balans tussen casual en chique. Ik heb het al een paar keer gedragen en ik ben gewoonweg verliefd op het kleedje!

M’n derde item van ZARA is een luchtig truitje dat je kan combineren met een jeans of rokje. Het heeft een slangenprint als patroon en toen ik het zag hangen was ik meteen verkocht. Het kraagje is ook wat hoger zodat een klein stuk van je nek bedekt is. Dat geeft het een wat meer warmere look.

Het vierde kledingstuk heeft ook het bekende gingham patroon maar deze keer is het een blouse geworden. Zowel aan de rand van de nek als van de mouwen zit elastiek, wat de mouwen boller maakt en het een losser effect geeft. De blouse zit lekker los en met een jeansvest erover is het de perfecte outfit voor tijdens de herfst. Niet te warm maar ook niet de koud.

Bershka

Wie al langer mijn shoplogs leest weet dat ik een echte Bershka fan ben. Ze hebben altijd fashionable outfits voor een goede prijs. Vorige maand heb ik er 2 items gescoord. Het eerste is een zwart t-shirtje met 4 grote zilveren knopen. Op het eerste zicht niets speciaals maar het maakt je outfit veel leuker dan bijvoorbeeld een gewoon zwart shirt. De knopen kan je ook los maken dus je kan zelf bepalen hoe ‘open‘ je het wilt.

Het tweede item is weer een t-shirtje met dierenpatroon. Het is wel een heel ander print dan het truitje van ZARA maar het is minstens even leuk. De mouwen hebben onderaan een elastiek wat ervoor zorgt dat ze wat dikker zijn, bol staan. Dat maakt het wat unieker dan andere shirtjes. Voor de rest is het ook weer handig om te combineren met een zwarte jeans of met een rokje.

H&M

Omdat het in de herfst behoorlijk fris kan zijn besloot ik om al wat warmere kledingstukken in huis te halen. Zo is het eerste een groene, khaki wollen trui. Het is wel een ‘crop‘ trui dus je kan er wel best een ‘high waisted’ jeans boven dragen of hem combineren met een strakke rok. Dat vind ik wel een toffe trend.

De tweede trui van H&M is er één in de kleur bordeaux. Wat ik meteen mooi vond aan deze trui was het kant. Het geeft de trui een speciale look en zo ziet hij er minder nonchalant uit. Het is zonder twijfel één van mijn favorieten!

Primark

Bij een daguitstap naar Gent of Antwerpen glipt er soms eens een bezoek aan Primark tussen. Twee weken geleden besloot ik om nog maar eens te gaan snuffelen tussen de nieuwe collectie. Ik ben sowieso al geen persoon die met overvolle zakken de winkel verlaat en ook bij het laatste bezoek kocht ik maar twee kledingstukken.

Het eerste is een donker oranje, bijna rood  truitje. Het is van een zeer dun materiaal en lang niet zo dik als de truien die ik bij H&M kocht maar bij het truitje hoort een superleuk rokje dat ik niet kon laten hangen. Het tweede item, het rokje, is geruit en heeft alles wat een ‘herfst-outfit‘ moet hebben. Het donker geel en oranje, de dikkere stof, het strikje,… Alles klopte gewoon en toen ik het aanhad in de paskamer wist ik het zeker. Deze outfit gaat mee naar huis!

Dat waren me een heleboel kleren! Ik kan er weer even tegenaan.
Welk seizoen vind jij het leukst als het aankomt op kledij? Als ik eerlijk ben ga ik toch voor de zomer. Maar na alle kledingstukken die ik heb gekocht voor de komende periode zeg ik zeker ook geen nee tegen de herfst. 

Lots of love,
Sofie ♡

 

 

 

 

 

One thought on “XL – Shoplog Herfst ’18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s