Lifestyle

My concert & festival experiences | Summer ’18

En plots was het september. De zomer is zoals elk jaar weer voorbij gevlogen. Het waren 2 maanden waarin ik veel mooie momenten heb mogen beleven. Het was één van de beste zomers tot nu toe. Eén die ik niet snel zal vergeten. Zoals je al kan zien aan de titel ga ik het in deze blogpost hebben over de verschillende concerten en festivals die ik bijgewoond heb. Van Rock Werchter tot een showcase bij het Q Beach House. Allen komen ze hieronder aan bod, enjoy!

Rock Werchter – 05/08

De zomer heb ik ingezet met een dag Rock Werchter. Op donderdag 5 juli vertrokken we met z’n allen richting de festivalweide. De artiesten die op de eerste dag van Werchter kwamen optreden waren onder andere Anne-Marie, The Script, James Bay, Craig David, Marshmallo, enzovoort. Een fijne line-up vonden wij en het was dan ook een zalige dag. Het weer was super, de sfeer zat goed en de muziek en het gezelschap zorgden voor heel veel plezier en een onvergetelijke ervaring. Die zomer was dus al meteen goed ingezet!

Q Beach House – 31/07

Na Werchter vertrok ik voor 8 dagen op vakantie en moest ik een weekje werken. Het eerstvolgende muzikale uitstapje vond dus pas plaats op 31 juli. Ook weer een stralende zomerdag en deze keer aan zee. Ik ben naar het Q Beach House gegaan in Oostende om Milo Meskens’ mini-concert bij te wonen. Ik ben fan van hem geworden vanaf zijn eerste single en hoe meer ik hem live zie, hoe beter ik hem vind.

Lokerse Feesten – 12/08

Iets meer dan twee weken later was het dan tijd om naar de laatste dag van de Lokerse Feesten te gaan. Met op de line-up: Sven Alias, Lil Kleine, Clean Bandit, Zara Larsson en Blackwave. Het beloofde dus ook weer een fantastische avond te worden en dat was het zeker en vast! Ik kreeg een ticket cadeau voor mijn verjaardag en heb er samen met de beste vriendinnen enorm van genoten. Het was één van mijn favoriete avonden van afgelopen zomer, één om te koesteren!

Bollekesfeesten Antwerpen – 18/08 

Een week later vond er dan nog eens een concert van Milo Meskens plaats. Om 18u zette hij de Antwerpse grote markt op z’n kop met zijn hits en spetterende guitar skilss. Tijdens de Bollekesfeesten traden er ook nog andere artiesten op zoals Daan en Discobar Galaxie. Ook dan hebben we even met Milo gepraat en een foto gescoord. We hebben er wel veel geduld voor moeten hebben maar het was het meer dan waard. Ook die dag zal ik niet snel meer vergeten.

NRJ Live Session – 03/09

Tot slot ging ik gisteren dan naar de lancering van de nieuwe Vlaamse radiozender NRJ. Ze vierden dat alles met een exclusieve showcase op een geheime locatie met niemand minder dan…Milo Meskens. Nadat alle 4 de tips bekend waren verplaatsten we ons meteen naar de place to be. We kwamen gelukkig aan op de juiste locatie en rond 19u kon de showcase dan écht beginnen. Milo heeft het zoals gewoonlijk weer super goed gedaan en dit was het meest intieme optreden dat ik van hem al gezien heb. Het was zó gezellig! Loved it!

Ja, het was me een zomer! Binnen een viertal maanden loopt 2018 al ten einde en over twee weken begint voor mij ook weer het schoolleven. Ik kijk er ergens wel naar uit maar de zomer ga ik zeker missen. Elk jaar is het een periode van puur geluk en ook ben ik zo dankbaar voor alle personen die de zomer mee onvergetelijk hebben gemaakt. Geluk zit in de kleine dingen en vriendschap is daar één van! Bedankt voor alles! 

Lots of love,
Sofie ♡

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s