Lifestyle

Schoolspullen Haul | D is for Dazzle & Beautynezz stationary

Aangezien de zomervakantie er voor mij binnen 3 weken weer op zit besloot ik om afgelopen weekend eens voor schoolmateriaal te zorgen. Mijn lading schriften en kaften was namelijk uitgeput en ook had ik dringend een nieuwe agenda nodig. In deze blogpost laat ik uiteraard alle items gedetailleerd aan je zien, enjoy!

You got this!

Beginnen doe ik met één van de belangrijkste dingen, namelijk dé agenda! Ik heb enorm hard getwijfeld over welke ik zou nemen maar heb toch gekozen voor een iets leuker model. Vooral de tekst op de voorkant spoorde me aan om toch voor deze agenda te gaan.

Omdat ik dus volgend jaar een viertal maanden in London spendeer moest het een Engelse agenda zijn. En al een geluk dat naast de quote ook de binnenkant Engelstalig is, dubbele win-win dus!

Rise & Shine

De volgende spullen komen allemaal uit de schoolcollectie van YouTubester Joy aka Beautynezz. Ik kocht van haar schoollijn een ringmap, 2 schriften, stickervellen, een schrijfset en washi-tape. Wat ik altijd leuk vind en zelf ook zeer graag heb is dat alles mooi bij elkaar past en ongeveer de zelfde kleuren heeft. De spullen zijn ook zeer kwaliteitsvol en nog goed betaalbaar. Net zoals vorig jaar was alles te koop bij HEMA.

De ringmap heb ik gekocht vanwege de leuke quote en de kleurencombinatie. Dat de letters specialer zijn en blinken is een leuk extraatje. De schriften zijn pastel roze en zijn langs de zijkant bedrukt met oogjes. Ook iets dat je niet veel ziet. Qua originaliteit heeft Joy weer een streepje voor!

Hello Gorgeous

Naast papier om op te schrijven heb je natuurlijk ook schrijfgerief nodig. Zo kocht ik onder andere een schrijfset met 3 potloden, een gom en een lat van 20cm. Ook deze hebben weer het terugkerende kleurenpatroon zoals de pasteltinten en het rood. Op de potloden staat ‘Beautynezz‘ met telkens rose gold accenten en figuurtjes. Ik ben alvast in love.

Ik versier graag mijn agenda en andere schriften met stickers en washi-tapes. Zo personaliseer je je werk en fleur je saaie witte pagina’s op. Daarom heb ik dus ook 2 varianten van stickers gekocht en 3 washi-tapes. Ook deze hebben weer het terugkerende patroon van strikjes, sterretjes en oogjes. De andere stickers zijn leuke woorden zoals ‘party’ of ‘weekend’.

Dream, explore, discover

Diana Leeflang’s stationary heeft iedere keer een bepaald thema. Het thema van dit seizoen is reizen. Vliegtuigjes, wereldkaarten en postzegels zijn enkele voorbeelden van doodles die op de spullen afgebeeld staan. Ik heb deze keer minder gekocht van haar collectie dan anders. Waarom kan ik niet meteen zeggen maar ik vond dat ik niet zoveel écht kon gebruiken. Heb dus enkel de spulletjes gekocht waarvan ik weet dat ik er ook effectief iets mee ben.

Het eerste item dat ik van D is for Dazzle heb gekocht is de mini-toilettas/etui. Het is een multifunctioneel tasje dat je voor van alles kan gebruiken. Ik ga er waarschijnlijk mijn schrijfgerief in stoppen. Het heeft een leuke ‘travel vibe’ die ik wel ga kunnen gebruiken als ik weer achter mijn boeken kruip.

Daarnaast kocht ik, uiteraard, ook de 5 washi-tapes en de 2 verschillende stickervellen. De tapes zijn bedrukt met verschillende doodles in het reis thema en ook de stickers zijn leuke quotes of figuurtjes. Kortom, je krijgt alleen maar vakantiekriebels van deze spullen. Ik vind ze heel erg leuk en ben zeer blij met alles wat ik gekocht heb.

Ik kan weer met stijl en helemaal opgefrist het nieuwe academiejaar beginnen!

Lots of love,
Sofie ♡

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s