Lifestyle

Na 8u aanschuiven geëindigd op de derde rij | #TellMeYouLoveMeTour Demi Lovato

Afgelopen maandag, 28 mei, ben ik na lang wachten eindelijk naar het concert van Demi Lovato geweest. Het was al zo’n 4 jaar geleden sinds ze nog eens in België was en het was meteen ook haar eerste eigen headline show die ze in Europa deed. Spannend! En iedereen keek er natuurlijk heel erg naar uit, zo ook ik! In deze blogpost ga ik het hebben over mijn concert experience, enjoy! 

Doing some queuing

De dag begon voor mij rond 8u30. Ik stond op, zocht al mijn must have concertspullen bij elkaar en vertrok met de trein richting Antwerpen. Daar aangekomen was het al 10u30. Uiteindelijk bracht de tram me tot aan de Lotto Arena en om klokslag 11u kon het wachten voor Demi Lovato officieel beginnen. Ik was er meer dan klaar voor en kon niet wachten tot we de zaal binnen mochten. De hitte maakte het wachten soms wat moeilijk maar gelukkig zaten we onder een afdak lekker in de schaduw. En een ijsje heeft ons ook de perfecte afkoeling bezorgd.

 

Bijna flauwgevallen?!

Na een lange dag vol wachten gingen om 18u30 eindelijk de deuren open. We stormden naar binnen en onze monden vielen open van verbazing. We stonden op de derde rij. Ik kon het amper geloven. Ik ben al naar veel concerten geweest maar zo dicht bij een artiest heb ik nog nooit gestaan. Demi stond tijdens haar optreden nog geen 2 meter van ons. We konden ze bijna aanraken. Het was gewoonweg ongelooflijk!

 

Binnen in de zaal was het vreselijk warm. Zo warm dat ik er bijna van was flauwgevallen. Het lange aanschuiven, het weinig hebben gegeten en de warmte waren de drie factoren die me bijna het concert hebben gekost. Op aandringen van de vriendin die met me mee was liep ik snel de zaal uit richting de uitgang. Ik kwam meteen een hulpverlener tegen die meteen zag dat er iets mis met me was. Hij bezorgde me een beker met ijsblokken en koud water. Het deed zo’n deugd. Ik kon even terug tot rust komen en de verfrissing deed me goed. Na een klein kwartier keerde ik terug naar de staanplaats en was ik er weer helemaal bovenop. Demi mocht er aan beginnen!

Girl power on fire

Wauw, wauw, wauw! Wat een show! Wat een performance! Demi Lovato kan er wat van! Haar stem weerklonk luidkeels doorheen de Lotto Arena en ze zingt wondermooi. Na een week ben ik er nog niet goed van. Ik had totaal geen verwachtingen maar haar optreden verdient zowel qua show als qua zang een dikke 11 op 10. Ik heb er niets op aan te merken. Er was een goede balans tussen oude en nieuwe hits en tussen trage en up tempo nummers. Je had ogen tekort en meezingen deed iedereen. Het was zo’n mooie avond. Lovatics hebben hier veel te lang op moeten wachten maar het was het wachten meer dan waard!

 

Demi Lovato wil ik na haar optreden van vorige week sowieso nog vaker aan het werk zien. Ik ben helemaal fan geworden en overtuigd van haar boodschap. Haar speeches kwamen recht uit haar hart en je merkte gewoon op dat ze een fijne tijd beleefde tijdens de show. Ze is een brok zelfzekerheid die zich toch hier en daar kwetsbaar opstelt. Bij de nummers ‘Father’ en ‘Warrior’ heb ik toch een traantje moeten wegpinken. 

 

Het hardste keek ik uit naar de moment waarop ze ‘Solo’ zou gaan zingen. Haar nieuwste hit met Clean Bandit waar ik helemaal fan van ben. Het is zo’n leuk nummer! Het heeft alles. De stem, de beats, de vibes. Alle ingrediënten voor een zomerhit. Live klonk alles nog beter en voor moest je nieuwsgierig zijn; hieronder vind je een video van ‘Solo’ live in de Lotto Arena. Ikzelf heb het niet gefilmd want wou er liever de moment zelf van genieten 🙂

 

We zijn nu een week later en Demi tourt nu verder doorheen Europa voor haar Tell Me You Love Me Tour. Ik ben zeer blij dat ik toch haar concert heb mogen bijwonen want ik heb een prachtige Demi Lovato leren kennen. Het was weer een onvergetelijke avond met de beste mensen en muziek. Concerten, het zijn echt mijn happy places… 

Lots of love,
Sofie ♡

 

 

 

 

2 thoughts on “Na 8u aanschuiven geëindigd op de derde rij | #TellMeYouLoveMeTour Demi Lovato

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s