Fashion & Beauty

Shoplog May ’18

Wow, wat is het lang geleden sinds ik nog eens een shoplog heb gedeeld! Ik had de laatste weken veel minder tijd om uitgebreide blogposts te schrijven maar daar ga ik vanaf nu proberen verandering in te brengen. Beginnen doe ik met een nieuwe shoplog. Eén vol met lente en zomerspullen en kleurrijke items die je doen wegdromen naar vakantie. Let’s get started!

Het eerste item dat ik heb bijgevoegd aan mijn lentecollectie is een witte t-shirt van Zara. Wat ik er zo leuk aan vind? De blauwe randen en het leuke opschrift. Ik ben de laatste tijd nogal een fan van de kleur rood geworden. Dit t-shirtje kon ik dus écht niet laten liggen!

Ook bij Zara kocht ik een iets meer speciale jeans. Ik was al een tijdje op zoek naar een jeans die wat anders is dan de broeken die ik al had. Toen ik deze broek met rafels en parels zag liggen wist ik meteen dat deze het ging worden. Ze is lekker zomers en je kan er zowel een chique als een meer speelse outfit mee creëren. Een echte must have dus.

Ik ben een persoon die liever rokjes en kleedjes draagt dan shorten. Als meisje vind ik het helemaal geweldig om in de lente en zomer losse, vrolijke jurkjes te dragen. Je hebt meteen een outfit en je bespaart een hele hoop tijd voor je kledingkast. Dus kocht ik nog een extra denim rok. Dit keer geen blauwe maar een donkergrijze/ zwarte variant. De rok heb ik gekocht bij ONLY maar is ook verkrijgbaar bij Vero Moda.

Een week of twee geleden kreeg ik in mijn brievenbus een bon van Pimkie. Ik mocht mijn favoriete item van de nieuwe collectie komen uitkiezen met 20% korting. Zo gezegd, zo gedaan en wat ik ben ik tevreden met mijn aankoop. Het is een zomers kleedje geworden met oranje en witte strepen. Toen ik het aandeed was ik meteen verliefd. Het zit super comfortabel en heeft een goede lengte. Ideaal voor een avondwandeling of warme zomerdag op vakantie. Ik kreeg al veel positieve reacties en vragen over het kleedje en daar ben ik heel blij om.

Tot slot kocht ik bij Pull&Bear nog een fleurige off-the shoulders blouse. Het is gemaakt van een lichte stof en de stevige rekker en aparte mouwen zorgen ervoor dat het goed blijft zitten. Ook een item waar ik heel blij mee ben.

Dit was dan mijn lente/zomer update van mijn kledingkast. Ik ben zeer tevreden met alle items die ik heb mogen toevoegen! Mijn outfits zien er opeens veel kleurrijker uit. Lang leve de zomer!

Lots of love,
Sofie ♡

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s