Lifestyle

Celebrating Easter with Anne-Marie

 1 April was naast ‘grapjesdag’ en Pasen ook de dag waarop ik naar Anne-Marie haar concert ben geweest in de Ancienne Belgique in Brussel. Ik keek er enorm naar uit, vooral omdat ze toch wel enkele grote hits heeft en een hele hoop girl power uitstraalt. Een zangeres om u tegen te zeggen! In deze blogpost kan je alle details van de avond lezen en enkele sfeerbeelden bekijken! Enjoy!

Wat vooraf ging…

Samen met een goede vriendin vertrok ik om 17u  met de trein richting Brussel. Al de hele dag luisterde ik naar Anne-Marie’s muziek. Ik zorgde ervoor dat ik zoveel mogelijk minder bekende liedjes kende want ja, ze heeft nog meer songs dan ‘Ciao Adios’ en ‘Heavy’. 😉 Op de trein fantaseerde we over hoe het concert zou verlopen, bekeken we de setlist van de avond en zongen we wat liedjes.

Eenmaal aangekomen in Brussel, bijna 18u, besloten we om eerst nog iets te eten en om dan naar de zaal te gaan. Met een lekere Panos paniza in onze maag en nog wat donuts op zak wandelden we richting AB. Daar aangekomen merkte ik op dat er best wel al veel mensen aan het aanschuiven waren. Gelukkig waren we net op tijd want na ons stroomde het volk toe.

 

 

 

 

 

Iets na 19u gingen dan eindelijk de deuren open en kwam Anne-Marie toch al iets dichter. De spanning steeg en ik kon echt niet meer wachten! We lieten ons ticket scannen, brachten onze jassen naar de vestiaire en begaven ons naar de zaal en oh ja, wat stonden we dicht! “We did it.” was het eerste wat ik zei. Dicht staan bij een idool vind ik nog altijd één van de leukste en mooiste dingen aan concerten. Wat me ook opviel was de zaal. De Ancienne Belgique heeft een sterke akoestiek, mooi geluid en is denk ik één van mijn favoriete concertzalen geworden. Dat het een redelijk kleine zaal is maakte alles nog dat extraatje gezelliger.

 

 

 

 

 

Le moment suprême

Om 21u was het dan zover! Anne-Marie kwam te voorschijn en was helemaal klaar om op te treden voor een uitverkochte bomvolle Ancienne Belgique. Ze begon de show met ‘Cry’. Een prachtig nummer waarbij ze meteen haar krachtige stem kon bovenhalen. Daarna zong ze al wat oudere nummers en af en toe eens één van haar hits. Eindigen deed ze onder andere met ‘FRIENDS’. Een nummer dat het dak er deed afvliegen. Een feestje, dat was het zeker!

Happy Easter

Dat Anne-Marie Pasen niet vergeten was, is maar een understatement. Op een bepaald moment stond ze dansend met konijnenoortjes en een mandje met paaseitjes op het podium. De eitjes die belandde in het publiek. Een zalig moment was het. Na het uitgebreid vieren van Pasen zong ze ‘Trigger’. Een nummer met een emotionele betekenis en krachtige boodschap.

“That won’t fix it any quicker
We don’t have to pull the trigger”

Follow allert

Zo’n concert beleven dat zorgt standaard voor een camera vol mooie momenten. Ook wij hebben uiteraard geprobeerd om Anne-Marie’s liedjes zo goed mogelijk in beeld te brengen. De vriendin die met me mee was en waarvan alle video’s in deze blogpost zijn, zou het enorm appreciëren moest je abonneren op haar beginnend YouTube kanaal. Haar video’s van gisterenavond vind ik alvast super goed! Hieronder kan je er al enkele bekijken en voor meer raad ik je zeker aan om haar te volgen! 😉

Anne-Marie heeft zeker een indruk op me achtergelaten. Met haar schattige schaterlach kon ze elke aanwezige gelukkig maken. Het was dan ook niet ongewoon dat iedereen met een warm hartje weer naar huis keerde na haar concert. We kregen nieuwe muziek te horen, sprongen in het rond van minuut 1, zongen harder dan ooit mee en kregen paaseitjes naar ons hoofd geslingerd. Jup, Anne-Marie was LIT. En dat vond ze zelf ook… 

Lots of love,
Sofie ♡

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s