Lifestyle

Have the time of your life!

“Just stop your crying, have the time of your life.” Dat is wat Harry Styles afgelopen vrijdag zong tijdens het brengen van zijn hitsingle Sign Of The Times. En dat is ook exact wat ik heb gedaan. 16 maart 2018 zal ik nooit meer vergeten en zal nooit meer hetzelfde zijn. 9 maanden heb ik er voor afgeteld en nu, enkele dagen later ben ik nog steeds zo dankbaar voor wat ik heb mogen beleven. In deze blogpost vertel ik je uitgebreid mijn concert verhaal en hoe mijn droom toch al een beetje is uitgekomen. Enjoy! ❤ 

Thank God It’s Friday

Vrijdagochtend werd ik wakker als nooit tevoren. Ik was klaar wakker en ging bijna de avond van mijn leven beleven. Maar jammer genoeg kwamen er eerst nog enkele verplichtingen tussen. Eerst moest ik rond 9u naar school om daar een presentatie te gaan geven. Mijn tekst? Die ratelde ik af door de stress en adrenaline. Heel de dag bonkte mijn hart tot in mijn keel. Ik kon niet snel genoeg naar het Sportpaleis vertrekken.

Na het geven van de presentatie, waar we gelukkig wel heel goede feedback hebben gehad, moest ik nog een paar uurtjes werken aan een groepswerk. Mijn groepsleden wisten wat me die avond te wachten stond en hebben me rond half 3 laten vertrekken naar het Sportpaleis. (Moesten jullie dit lezen, love you all!) Op de trein zag ik dat Harry blijkbaar aan het fitnessen was in Antwerpen! Het idee alleen al dat hij enkele kilometers van me verwijdert was maakte me gek. Nog even en we zouden oog in oog met elkaar staan, of daar hoopte ik toch op…

Kamperen? Are you kidding me?

Ik kwam rond kwart na 3, half 4 toe aan het Sportpaleis en was klaar om nog enkele uren aan te schuiven. Het was bar koud en de regen maakte het zeker niet beter. Ik merkte op dat er best wel al veel fans waren en de schrik nam toe. “Zou ik Harry nog wel kunnen zien van dichtbij?” Ik wou zo graag op de eerste rijen staan. Ik sms’te de meisjes waarmee ik naar het concert ging dat ik er was en damn, ik ben nog steeds zo dankbaar voor de geweldige plaats die ik dankzij hen heb kunnen bemachtigen. Zij waren al aan het queuen van ‘s morgens en dus schoof ik enkele meters op naar voor. Toen wist ik gewoon dat we een goede staanplaats zouden hebben, er was geen twijfel meer mogelijk!

Rond half 7 gingen dan eindelijk de deuren open. Ik was onderkoeld, voelden mijn benen al bijna niet meer en mijn gsm had al nood aan een powerbank. We mochten maar naar binnen per 10 waardoor onze groep in verschillende kleine groepjes werd gesplitst en we uiteindelijk nog maar met z’n vijven bij elkaar in de zaal stonden. We hadden gelopen voor ons leven en ja hoor, de vijfde rij was voor ons! Ik kon eindelijk even adem halen en beginnen beseffen wat er binnen enkele ogenblikken allemaal zou gaan gebeuren.

Have the time of your life

Ik denk dat het iets van een 10 voor 9 was toen het intro filmpje van Harry begon te spelen. Het begon stilaan tot me door te dringen dat ik binnen enkele minuten oog in oog zou staan met de artiest waar ik al 7 jaar non-stop fan van ben. De eerste minuten van het concert beleefde ik in een waas. Harry Styles stond op slechts enkele meters van mij en telkens hij onze kant uit kwam voelde het alsof hij in mijn ogen keek. Die connectie, dat was geweldig! Nog nooit zag ik één van mijn idolen van zo dicht bij en ik kan je het verzekeren, dat doet echt iets met je.

Ondanks dat het concert in het Sportpaleis plaats vond en er meer dan 20 000 mensen waren voelde het van op mijn plaats zeer intiem. Ik had enkel oog voor Harry en zijn uitzonderlijke maar toch aanstekelijke dance moves. Ik zong, danste en gilde alsof mijn leven ervan af hing. Ik had écht the time of my life!

“Most importantly, this show does not happen if you guys don’t come. So every single one of you, I’m completely in love with you, thank you so much for being here. If you don’t come, it’s just me on a stage in an empty room which is boring and embarrassing for everyone.” – Harry Styles

Het concert vloog voorbij. Omdat ik er natuurlijk wou van genieten heb ik niet té veel gefilmd. Ook heb ik pas foto’s en filmpjes op sociale media gedeeld toen ik weer thuis was. Gewoon omdat ik me daar niet mee wou bezig houden tijdens een avond die ik maar één keer kon beleven. Zowel op mijn YouTube kanaal als op mijn Instagram vind je filmpjes en foto’s. Hieronder mijn favoriete video van de avond:

Na het zingen van bijna 20 liedjes verdween Harry weer achter het gordijn. Kiwi was de ideale afsluiter. Perfect om nog eens goed op los te gaan en je helemaal uit te leven. Ook Harry heeft zich enorm geamuseerd. Na de show kocht ik me nog 2 t-shirts. Een wit shirt met de datum van het concert en de plaats en ook nog een zwart tour shirt. Daarop staan alle data van zijn tour. Ik ben met beiden zeer tevreden en het zijn mooie souvenirs aan een nog mooiere avond!

“Antwerp, did you have a good time with us? Thank you so much for spending some time with us tonight. This was very fun. I had a wonderful time, thank you so much.” – Harry Styles

The concert blues

Nu voel ik me gelukkiger dan ooit tevoren en ja, ik mis Harry verschrikkelijk. Als het kon zou ik naar al zijn concerten gaan en met hem mee de wereld rondreizen. Want dat is waar ik oprecht gelukkig van word en hij is niet alleen mijn grote idool maar ook mijn voorbeeld, held en zoveel meer. Al meer dan 7 jaar sta ik mee achter hem en zijn droom. Van een deelname aan The X Factor tot een uitverkocht Sportpaleis als solo artiest. Overal was ik bij en niets heb ik gemist. Ik ben immens trots op hem en het gevoel dat ik vrijdag voelde is onbeschrijflijk.

Het was een avond vol geluk, vriendschap en prachtige muziek.  Harry Styles, u was geweldig! En wie weet, tot snel!

Lots of love,
Sofie ♡

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s