Lifestyle

Mijn favoriete Youtubers

Genieten van je favoriete video’s en muziek, het uploaden van originele content en alles delen met vrienden, familie en anderen, dat kan je op YouTube. Je kan er vloggers op de voet volgen en video’s kijken van over de hele wereld die jij leuk vindt.

Ook ik ben actief op YouTube en volg Youtubers van over de hele wereld. Een paar maanden geleden heb ik al eens mijn favorieten Instagrammers met je gedeeld dus het leek me ook leuk om dit eens voor Youtube te doen.  Ik zou zeggen blijf zeker verder lezen want na deze blogpost staat er een heleboel nieuwe content op je te wachten!

Mijn top 6 bestaat vooral uit vloggers en beauty-Youtubers. Ook volg ik vooral vrouwelijke Youtubers. Ik volg zowel vloggers als gewone Youtubers die bijvoorbeeld DIY’s of tutorials filmen. Daarnaast kijk ik ook vaak naar Amerikaanse of Engelse vloggers. Vaak vind ik hun content cooler en origineler en bereiken ze ook een groter publiek.

Oke, de inleiding is lang genoeg, tijd om over te gaan naar mijn top 6! :

1. Lotte Loves Beauty

lottelovesbeauty

Mijn nummer één van mijn top 6 is ook meteen de allereerste Youtuber die ik ben beginnen volgen. Lotte Loves Beauty heeft me zo’n 3 jaar geleden helemaal kunnen overtuigen om haar fascinerende make-up tutorials te bekijken. En ja hoor, daar is ze helemaal in geslaagd. Ze is een echte make-up Youtuber en sinds een klein jaar is ze ook begonnen met weekvolgs, wat ik zeer fijn vind. Ik merk ook dat hoe langer ik ze volg, hoe leuker ik ze begin te vinden. Ik heb haar kanaal mee zien groeien en wetende dat je er al zo lang bij bent, dat vind ik echt zalig!

2. Manon Tilstra

manontilstra

De tweede in de rij, dat is Manon Tilstra. Zij is een beauty-vlogger en post meerdere keren per week een vlog op haar kanaal. Eerst volgde ik haar vanwege de vele reizen die ze maakte maar uiteindelijk ben ik ook haar andere video’s beginnen kijken en enkele jaren later volg ik haar nog steeds. Indien je geïnteresseerd bent in een Youtuber die een goede balans heeft tussen girly thema’s en avontuur, dan zou ik haar zeker volgen!

3. D is for Dazzle

disfordazzle

Diana Leeflang of D is for Dazzle is een 23 jarige vlogger uit Nederland die op YouTube video’s over fashion, lifestyle en nog veel meer plaatst. Ik ben haar beginnen volgen omdat ze een tijdje in Manchester woonde en ikzelf daar ook van droom. Engeland heeft mijn hart gestolen en om dan haar avonturen te zien daar, dat vond ik geweldig. Nu volg ik ze vooral vanwege haar bullet journal video’s. Waarschijnlijk ken je Diana Leeflang wel van haar populaire stationery collectie’s bij Kruidvat. 😉

4. Beautynezz

beautynezz

Met meer dan 500.000 abonnees is Joy, beter bekend als Beautynezz , één van de populairste Youtubers van Nederland. Ze is nog maar 15 jaar maar maakt ontzettend goede video’s die ook nog eens origineel en leuk zijn om naar te kijken. En het feit dat ze nog zo jong is betekent dat ze nog veel kan groeien en nóg beter gaat worden. Joy maakt video’s over de nieuwste trends in beauty en fashion vanuit Nederland en Amerika. Haar Orlando video’s zijn mijn favoriet en dat was eerst ook de reden waarom ik haar volgde, nu kijk ik zo goed als alles wat ze deelt.

5. Megan Elizabeth

meganelizabeth

Als echte fangirl kan deze Youtuber zeker niet ontbreken in mijn lijstje van favorieten. Megan Elizabeth is een kanaal gestart om vooral video’s over One Direction te delen. Ze reageert er op nieuwe liedjes, videoclips,… maar maakt ook vlogs als ze naar concerten gaat of één van de leden gaat ontmoeten. In een notendop alles waar ik van hou als het op muziek aankomt. Om natuurlijk meer mensen aan te trekken is ook begonnen met het filmen van DIY’s, challenges en nog veel meer. Ze is Amerikaans en leeft het leven waar vele fans van dromen. Ja, ook ik!

6. Zoella

zoella

Mijn laatste favoriet is zeker ook de moeite. Zoe Sugg, beter bekend als Zoella is met haar 12 miljoen abonnees een echt YouTube fenomeen. De 27 jarige Britse spring-in-‘t veld begon in 2009 begon met video’s te delen op YouTube. Ze maakt onder andere shopping haul video’s, make-up tutorials en filmt af en toe eens reizen of andere avonturen. Ook Zoella is een zeer gevarieerde Youtuber en deelt eigenlijk video’s over allerlei onderwerpen. Wat ik ook leuk aan haar vind is haar Engelse accent. Ik hoor haar graag praten en daardoor stoort het me niet dat haar video’s wat langer zijn dan bij andere Youtubers.

Waarschijnlijk heb je nu wel genoeg nieuw beeldmateriaal om je avonden en vrije tijd wat mee op te vullen. Ik ben alvast enorme fan van al deze originele, creatieve YouTube gebruikers en zou dit lijstje nog dubbel zo lang kunnen maken! 

Lots of love,
Sofie ♡

 

 

 

2 thoughts on “Mijn favoriete Youtubers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s