Geen categorie

A Sunday well spent! | COF Stocksale & Kaffeenini

Gisteren ben ik samen met een vriendin naar Antwerpen geweest. Ons doel? Lekker shoppen bij de Clouds Of Fashion Stocksale en genieten van onze zondag. We vertrokken met de trein richting Antwerpen en fantaseerden onderweg over hoe alles zou verlopen. In deze blogpost toon ik wat ik zoal heb gekocht en hoe we onze zondag hebben beleefd. Enjoy!

28167183_1677367975642884_4289742579237279914_n

Kortingen scoren bij de biggest stocksale

Toen ik het event zag verschijnen op het Instagram account van Clouds Of Fashion wist ik meteen dat ik erbij moest zijn. Een grote stocksale aka alle kledingstukken, accessoires, schoenen,… aan lage ronde prijzen, wie wil dat nu missen? Ik deelde het meteen met een vriendin en voor we het wisten waren we ingeschreven.

De place to be? Plein Publiek. Naar mijn mening de perfecte locatie om zo’n event te organiseren. De serres zorgden voor een mooie lichtinval en het hout en de vele ramen maakte het een sfeervolle locatie. Ideaal om er te winkelen. De locatie was ook zeer mooi aangekleed. Simpel maar toch speciaal.

 

De buit van de stocksale? Een kleedje, rok en stoffen tasje. 3 stuks die ik heb kunnen scoren aan grote korting. Zowel de rok als het kleedje waren eerst €45 en nu €10. Het handtasje was eerst €35 en nu €5. €15 dus voor 3 toch wel mooie, kwaliteitsvolle items. Ik ben het meeste verliefd op het tasje. Zoiets heb ik nog niet en het heeft mooie versieringen en details. Het rokje heb ik ook meegenomen vanwege de leuke print en studs. Voor mij is de stocksale meer dan geslaagd!

kledij cof

Ik vond de stocksale een geweldig initiatief en van mij mogen ze dit elk jaar of zelfs vaker organiseren. Wat ik een voordeel vond was de mogelijkheid tot inschrijven. Zo kon je voor het grote publiek al shoppen en was je er zeker van dat er nog iets ging zijn. Dit kon van 12u tot 14u. Zo had je zeker voldoende tijd om rustig rond te kijken en items te kiezen.

Wat me ook opviel was de vriendelijkheid van het personeel. Iedereen ontving je met een lach en stond klaar om te helpen. Vragen werden meteen beantwoord en het verliep er allemaal redelijk vlot. Een organisatie om u tegen te zeggen.

 

Ook wil ik nog even meedelen dat ik ontzettend blij ben dat ik Clouds Of Fashion enkele jaren geleden heb leren kennen. Het is een oprecht merk met een duidelijke visie en een openhartige aanpak. Ik voel me bij COF zowel in de winkel als online in de wolken. Heb er alleen nog maar positieve ervaringen mee gehad en voel me enorm geïnspireerd door Laurentine, de oprichtster. “Fortune favours the brave” vind ik dan ook een prachtig levensmotto.

Opwarmen bij Kaffeenini

Na het scoren van enkele leuke items besloten we om iets te gaan eten en drinken. We dwaalden wat rond en kwamen toevallig Kaffeenini tegen. Echt één van mijn favorieten plekjes als het gaat om lunchen en genieten op een zondag. Er heerst een huiselijke en relaxte sfeer en het tintje vintage maakt de koffiebar anders dan vele andere. Ook het vriendelijk personeel en de bijzondere kaart zorgen er steeds voor dat ik bij Kaffeenini beland.

 

Lekker in het zonnetje achter het raam genieten van een heerlijk warme ‘Color Choco‘. Een warme chocolademelk met slagroom en smarties. Wat heeft een mens nog meer nodig? Puur genieten was het. Na ongeveer een uurtje te hebben bijgebabbeld over school, vriendschap en uiteraard fashion besloten we om langzaam terug huiswaarts te keren. We moesten rekening houden met trein-en tramuren en met onze goedgevulde zakken en een lach op ons gezicht verlieten we ‘t stad.

A Sunday well spent, zeg dat wel!

Lots of love,
Sofie ♡

One thought on “A Sunday well spent! | COF Stocksale & Kaffeenini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s