Geen categorie

Valentijnsdag Tag!

Woensdag is het weer zover, Valentijnsdag! Een dag die de ene persoon al wat leuker vindt om te vieren dan de andere. Aan de hand van de volgende 10 vragen en antwoorden kom je alvast meer te weten over mijn Valentijn ervaringen. Enjoy!

1. Wat is het leukste Valentijnscadeau dat je ooit hebt gekregen? 
Ik heb ooit eens
 een sneeuwbol gekregen met twee verliefde beertjes in. Super schattig en oh zo lief! Ook zat er een kaartje bij met binnenin zo’n typisch Valentijnsgedicht. Ik vond het toen heel leuk om eens extra in de bloemetjes gezet te worden. 

2. Heb je weleens anonieme brieven of cadeau’s ontvangen?
Ja en zelfs meerdere keren. In de middelbare school ging er steeds enorm veel aandacht naar Valentijn. Als single was die dag de meest rotte dag van het jaar. Daarom moest iedereen een kaartje/brief schrijven naar iemand die hij/zij graag een complimentje wou geven. Sommige kregen er tientallen en andere één maar iedereen was dan zo gelukkig en ik dus ook!

3. Hoe ziet jouw ideale Valentijnsdag er uit?
Het moet voor mij allemaal niet zo groot of overweldigend zijn. Een gezellig diner bij kaarslicht, een goede babbel en leuk gezelschap zijn voor mij dé ingrediënten voor een fijne Valentijn. Samen naar de film of een romantisch uitstapje kunnen me ook wel bekoren. Zolang ik de dag maar kan spenderen met de persoon die ik graag zie.

4. Heb je een favoriete Valentijnsfilm?
Goh, niet echt. Maar films met een romantisch (liefdes)verhaal kunnen me wel altijd bekoren.

5. Vind je Valentijn vieren overdreven of kijk je elk jaar uit naar deze dag?
Als ik eerlijk ben, niet echt. Ik kijk hier allesbehalve naar uit… Maar ik kan wel begrijpen dat je van deze dag een echt feest maakt wanneer je verliefd bent of in een relatie zit.
En uiteindelijk is het toch de bedoeling dat je elkaar elke dag graag ziet en niet alleen een beetje meer op Valentijnsdag.

6. Zou je met Valentijn liever veel berichtjes krijgen van mensen die je niet heel goed kent of heb je liever één berichtje van die ene speciale persoon?
Ik ga voor het berichtje van die ene speciale persoon omdat dat waarschijnlijk meer voor me zou beteken. Het is iets speciaals dat je misschien niet verwacht en verrassingen vind ik wel leuk.

7. Wat vind je zo mooi aan Valentijn?
Dat er steeds mensen in je leven zullen zijn die deze dag graag met je willen spenderen. De extra vriendschap, liefde, aandacht,… vind ik zo leuk dan. Iedereen staat wat meer stil bij hoeveel een persoon voor hem/haar betekent en dat is zo mooi!

8. Wat is jouw ideale outfit om te dragen op Valentijn?
Ze zeggen altijd “on wednesday we wear pink” dus dit jaar zal de dresscode misschien wel iets roze zijn.

9. Gaat je voorkeur uit naar zelfgemaakte cadeau’s of cadeau’s uit de winkel?
Natuurlijk is het fijner om iets persoonlijk door je gemaakt te geven maar ik geef graag mijn eigen touch aan gekochte spulletjes. Je kan bijvoorbeeld je inpakpapier versieren met een mooie tekst, een Valentijnskaart zelf maken of iets geven waar je allebei plezier uit kan halen. Je kan het zo origineel maken als je zelf wilt.

10. Liefde is…
een werkwoord. Elkaar graag zien, appreciëren en inspireren. Samen voor elkaars dromen durven gaan. Maar ook fouten maken, elkaar vergeven en helpen. Altijd voor elkaar klaar staan en alles met elkaar delen. Liefde is maar een woord, totdat er iemand komt die er een betekenis aan geeft.

Tot hier de 10 vragen. Ik vond het zeer fijn om ook over deze (feest)dag een tag te schrijven! Voel je vrij om hem over te nemen en ook te beantwoorden. Geniet van je Valentijn en maak er een dag vol liefde en geluk van. Laat iedereen maar eens weten hoe graag je hem/haar ziet of bij je hebt. Het betekent misschien niet veel voor jou maar voor die ene persoon kan het alles betekenen.

Lots of love,
Sofie ❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s