Geen categorie

Fifty Shades Freed | Ladies Night

Woensdag 7 februari, een dag die ik heb doorgebracht met vriendinnen, pizza en Mr. Grey. Ik ben namelijk samen met vier vriendinnen naar de Fifty Shades Freed Ladies Night geweest, georganiseerd door Siniscoop. Als echte Fifty Shades fans konden we uiteraard niet wachten om de derde en laatste film te gaan bekijken. Het was dan ook een geweldige dag en een avond die we niet snel zullen vergeten. 

24991573_10155844750792457_4009015889987807127_n

Om helemaal in de sfeer en de Fifty Shades vibe te komen besloten we om op voorhand nog eens de twee reeds verschenen films te kijken. We hadden afgesproken in de namiddag bij iemand thuis en met een lekkere gin tonic, wat popcorn en andere hapjes kon de filmmararthon beginnen. Eerst dacht ik dat het me misschien ging vervelen want ja, je hebt al die films al eens gezien (of zelfs twee keer, haha) maar eenmaal je aan het kijken bent merk je pas op hoeveel details en momenten je al vergeten bent.

Het is wel zeer leuk om zo’n films te kijken met je vriendinnen. Je praat over allerlei andere zaken en durft al wat meer te zeggen dan bijvoorbeeld in een volle cinemazaal. We hebben meermaals plat gelegen van het lachen en hebben onze fantasieën over Christian Grey de vrije loop laten gaan. Om de namiddag/avond compleet te maken besloten we om pizza te bestellen.

Om 20u30 begon de film en in het gangpad naar de zaal stonden er allerlei kraampjes. We kregen gratis drankjes, een ijsje en na de film zelfs een goed gevulde goodiebag. Ook hadden ze gezorgd voor een stomende inleiding van de avond. Een stripper mocht het publiek warm maken voor de film. Aan het gejuich dat toen te horen was, was die opdracht zeer geslaagd, haha.

Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom ik zo gek ben van deze reeks. Wel, ten eerste is de verhaallijn zo veel meer dan de seks. Dakota Johnson zei recent nog in een interview dat de films ook gaan over hoe je als vrouw trouw moet zijn aan jezelf, je moet eren met gratie en kwetsbaarheid maar nog steeds krachtig genoeg moet proberen te zijn om te zeggen wat je wilt en wat je nodig hebt en jezelf te respecteren tijdens het proces. Verder vind ik de passionele liefde tussen Christian en Anastasia zo mooi. Ze zien elkaar onvoorwaardelijk graag en het is net dat wat de films een extra touch geeft. Het voelt alsof je alles mee met hen beleeft en je leeft ook echt met hen mee wanneer er iets (ergs) gebeurt. Ten tweede, de soundtrack. De muziek maakt de films twee keer zo goed. De liedjes worden vaak grote hits en dat snap ik helemaal! Met artiesten als Sia, Julia Michaels, Rita Ora, Ellie Goulding,… kan je de bal gewoon niet misslaan.

Voor het geval je de trailer nog niet gezien hebt of de Fifty Shades films niet goed kent, hieronder kan je de trailer van Fifty Shades Freed bekijken:

Christian Grey en Anastasia Steele zijn net getrouwd en het leven lacht hen toe. Ana’s leven wordt echter bedreigd wanneer haar voormalige baas Jack Hyde wraak zweert. Hij werd immers ontslagen van zijn werk op SIP. Ook Elena laat het echtpaar niet gerust en komt Christian teisteren.

Ik ga niet verder uitwijken over de verhaallijn want ik kan me voorstellen dat je de details liever zelf ziet. Ik zeg er wel bij dat dit mijn favoriete film is. Misschien vanwege hoe dit hele verhaal geëindigd is en hoe ze beiden geëvolueerd zijn doorheen het verhaal. Of misschien vanwege de vele actie, aangezien dit nog niet echt tot zijn uiting is gekomen in de vorige twee delen. Ik zou zeggen, ontdek het zelf en ga zeker de film kijken!

Zo’n Ladies Night is zeker voor herhaling vatbaar. We hebben er alle vijf ongelooflijk van genoten en de film was de kers op de taart. Christian en Anastasia hebben me helemaal overtuigd van hun passionele, intimiderende liefde. Ik ben echt gek op de Fifty Shades films en de laatste film was een zeer mooie afsluiter!

Lots of love,
Sofie ♡

2 thoughts on “Fifty Shades Freed | Ladies Night

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s