Fashion & Beauty

Shoplog January ’18 | Sales

Het einde van de maand betekent een nieuwe shoplog! Zoals je al aan de titel kan zien toon ik in deze shoplog wat ik heb gekocht in de solden. Ik moet zeggen dat dit het eerste jaar is waarin ik zo’n zotte solden heb kunnen doen. Ik ben dan ook heel tevreden met alles wat ik deze maand heb kunnen scoren. 

Van €35 naar €15

Mijn eerste item is een jeans van Zara. Het is een donkergrijze/zwarte broek met aan de linkerkant geborduurde details met parels, bloemetjes en andere versieringen. Wat de broek extra leuk maakt. Ik had enorm veel geluk want dit was de allerlaatste broek van die soort in de winkel en de broek had dan nog mijn maat ook, geweldig gewoon.
Verder ben ik ook blij met de korting die ik heb gekregen. €20 vind ik toch een mooi bedrag.

Van €40 naar €15

Ook het tweede kledingstuk heb ik gescoord bij Zara en ook hier kreeg ik een stevige korting van €30! Ik had dit kleedje al eens gepast in de winkel begin december maar besloot toen om te wachten tot de solden omdat ik het nogal duur vond. Weer had ik geluk dat het kleedje er nog hing én in mijn maat was. Misschien was dit wel de goede karma die ik verdiende na het vele studeren, laten we hopen! Het kleedje is zwart met gekleurde bloemetje en heeft aan de mouwtjes en rug knoopjes. Ik vind kleedjes zo leuk om te dragen dus ook dit zal niet vaak in mijn kast hangen!

Van €40 naar €5

Het derde item is deze lichtroze trui van H&M. Ik was totaal niet opzoek naar dit soort van trui maar ik kom hem écht niet laten hangen. Normaal kost hij €40 maar vorige week was het bij H&M alles voor 3,5 of 7 euro. Ik kreeg maar liefst 35 euro korting en zo was de trui meteen verkocht. Hij is super zacht en warm. Een spontane aankoop waar zowel ik als mijn portemonnee zeer blij mee zijn!

Van €20 naar €10

Ook kocht ik bij Zara in de solden nog een lichtgrijze ruitjesbroek met een zwart en rode rand. Ik heb de broek kunnen scoren voor 10 euro minder, yes!
Ik combineer de broek met een dun rode truitje met witte en zwarte randen. Het truitje is nieuwe collectie maar dat vond ik niet zo erg aangezien ik al redelijk veel heb kunnen vinden aan grote kortingen. Samen vind ik de outfit er zó leuk uitzien!

Van €120 naar €70

Tot slot kocht ik nog enkellaarsjes bij Torfs. Het zijn lederen laarsjes met een soort van ‘slangenprint’. Ik heb ze dit weekend gekocht en had 15% extra korting bovenop de reeds gegeven 20% omdat het het laatste weekend solden was. Ik kreeg zo’n €50 korting wat dus best veel is en waardoor ik geen seconde getwijfeld heb over de aankoop. De laarsjes zitten zó comfortabel en zijn vanbinnen bedekt met een soort van wol waardoor ik veel minder snel koude voeten zal hebben. Wat ze met de doos van de laarsjes hebben aangevangen is voor mij ook een vraagteken, haha.

 

Ben jij ook een echte solden shopper? Of ga jij steeds met nieuwe collectie items naar huis? Ikzelf ben alvast trots op de solden die ik heb gescoord en de hoeveelheid korting die ik telkens kreeg. In totaal heb ik meer dan €135 uitgespaard, een behoorlijk bedrag dat ik nu kan uitgeven aan anderen dingen of simpelweg kan sparen. Ik ben meer dan tevreden!

Lots of love,
Sofie ♡

 

 

8 thoughts on “Shoplog January ’18 | Sales

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s