Lifestyle

Diana Leeflang Stationary

D is for Dazzle aka Diana Leeflang, één van mijn favoriete YouTubesters, heeft weer een nieuwe stationary collectie op de wereld losgelaten in samenwerking met Kruidvat. Ik baalde er zo van dat ik van haar vorige collectie, die afgelopen zomer verschenen is, zo goed als niks heb kunnen scoren dat ik nu meteen naar Kruidvat ben gegaan van zodra het in de rekken lag. In deze blogpost toon ik de 5 items die ik heb gekocht, waarvoor ik ze ga gebruiken en wat ik er zoal fijn aan vind. Enjoy!

Posters

Als er iets is dat ik zéér graag in huis wou halen van de spulletjes dan was het wel de poster set. De set telt namelijk 17 verschillende posters in 3 verschillende formaten. De posters zijn eerder ‘harde kaartjes’ en er staan quotes, doodles en andere leuke dingetjes op. Bij de posters kocht ik dan nog een soort van clipboard (niet uit Diana’s collectie maar gewoon van Kruidvat) waar ik de posters aan vast kan hangen. Zo kan ik vaker afwisselen en hoef ik ze niet telkens uit een kader te halen.

Ik ben écht zo blij met de posters! Ze zien er allemaal super leuk uit en zijn origineel en kleurrijk. Hieronder enkele van mijn favoriete;

posters dl def

Pegboard met letters

Als er iets is dat nu écht in is dan zijn het wel lightboxen en letterborden met statements en quotes. Ook ik kon niet aan de verleiding weerstaan en heb me zo’n letterbord aangeschaft. Het lijkt me super leuk om er je eigen quote of favoriete woorden op te hangen. Het letterbord van Diana is roze met witte lettertjes. De kwaliteit is niet super en sommige letters zijn al enkele keren naar beneden gedonderd maar alsnog ben ik er een fan van.

Momenteel heb ik op het bord de quote “The future depends on what you do today” geplaatst omdat ik dit zeer relevant vond voor mijn examens. Ik ga proberen om er steeds statements en quotes op te hangen die passen bij een situatie, gevoel of periode.

Bullet Journal A5

Ik merkte op dat ik vooral in het bezit ben van A4 schriften en daarom heb ik uiteraard ook het schattige lichtgroene A5 schriftje gekocht van de stationary. Het is versierd met rose gold en op de kaft staan allemaal leuke doodles. Het schriftje is een bullet journal wat maakt dat je er alle kanten mee uit kunt. Ideaal om mij eens helemaal creatief te laten gaan!

schrift

Stickers en washi tapes

De laatste items die ik heb gescoord van Diana’s stationery zijn de bullet journal stickers en de 5 washi tapes. Eén wat dikkere tape, 3 normale en dan ééntje wat dunner. Ik vond de washi tapes van de zomercollectie wel mooier maar bij deze ben ik vooral fan van de 3 gewone en vooral van de printjes. Hoe leuk zijn cactusjes? Love it! Washi tape komt trouwens ook altijd goed van pas aangezien ik er mijn agenda en weekplanner mee versier.

stickers

Ik vind in het algemeen de stationery enorm leuk en het thema doorheen de verschillende items is zeer vrolijk, kleurrijk en speels. Al vind ik de kwaliteit wel iets minder maar dat is misschien wel logisch ten opzichte van de prijs. Ik heb de spulletjes voor ongeveer €10 kunnen kopen bij Kruidvat, wat dus écht geen geld is! Kortom, het zijn leuke hebbedingetjes en het is altijd fijn om creatief bezig te zijn. 

Lots of love,
Sofie ♡

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Diana Leeflang Stationary

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s