Geen categorie

De Bucketlist Kalender | Review

365 dingen die je gedaan moet hebben in 2018. Dat is waar de Bucketlist Kalender voor staat. Ik heb hem deze kerst gekregen als cadeautje en dacht dat het misschien leuk zou zijn om er een blogpost over te schrijven. Ik kreeg afgelopen week namelijk enkele vragen in verband met de werking van de kalander en wat je er zoal mee kan doen.  En misschien kan ik jou ook wel overtuigen of inspireren om hem in huis te halen. Ik zeg het je alvast nu al; ik vind hem geweldig! 😉 

xx (2)

Elise De Rijck schreef in 2015 haar eerste boek. Het Bucketlist Boek, met 500 dingen die je gedaan moet hebben, was meteen een groot succes. Snel verschenen er allerlei varianten zoals een Bucketlist Boek voor koppels, ouders, vrienden en ga zo maar door. Sinds vorig jaar vergezeld er ook een kalander de reeks. Niet zomaar een kalender maar een unieke scheurkalender die volstaat met dingen die je absoluut gedaan moet hebben in 2018. Van op safari gaan in je eigen stad tot een dagboek starten of  je kinderdroom waarmaken.

De 365 opdrachten maken het nieuwe jaar zoveel leuker en van sommige uitdagingen, opdrachten heb ik mijn wenkbrauwen en neus al opgehaald, maar hoe gek ze ook mogen zijn, doe ze! Elke opdracht klein of groot zal ervoor zorgen dat je een geweldige tijd beleefd. Je doet elke dag iets dat je je voor een lange tijd zal herinneringen. Je jaar zal nog nooit zo leuk geweest zijn als het jaar waarin je besloot om deze super grave kalender in huis te halen, I swear!

Naast de verschillende opdrachten hoort er bij elke dag nog een passende quote om te koesteren, op te hangen of om te delen. Tot hier toe vond ik ze allemaal al zo leuk! Elke dag word je wakker met een nieuwe inspirerende quote of een leuke woordspeling. Ik zou ze elke dag kunnen delen op mijn socials maar dat zou er wat over zijn, haha. Tot hier toe probeer ik (lees als: moet ik me bedwingen) om het bij eentje per week te houden. De meeste quotes zijn in het Engels en passen vaak bij de tijd van het jaar of gaan over leuke dingen. Lachen zit er vast en zeker in!

Elise gaf ook wat tips en instructies bij de scheurkalender. Zo is het uiteraard niet de bedoeling om elke pagina regelrecht de vuilbak in te gooien maar je kan bijvoorbeeld de leukste of je favoriete quotes inkaderen, gebruiken als (liefdes)briefpapier, op het bureau leggen bij een collega of vriend(in),… Alles kan maar weggooien is niet toegestaan.

Je eigen bucketlist avonturen kan je ook delen via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #ABucketlistLife. Er zijn ook mensen die een apart account aanmaken, op bijvoorbeeld Instagram, en daar al hun Bucketlist belevingen op delen. Ik hou het voorlopig bij de hashtag en volg Elise De Rijck om verder op de hoogte te blijven van alle Bucketlist nieuwtjes.

Ben je ook helemaal verkocht van dit originele kalender concept? Dan raad ik je zeker aan om hem in huis te halen. De kalender is voor €14,99 verkrijgbaar bij onder andere Standaard Boekhandel. Maar ook bij Bol.com, Fnac en nog vele andere winkels. Misschien kan je hem nu het solden zijn wel scoren voor een goedkoper prijsje! 

Heb je al een een Bucketlist kalender en/of boek? Of ben je van plan deze scheurkalender in huis te halen, let me know! 

Lots of love,
Sofie ♡

 

 

 

 

4 thoughts on “De Bucketlist Kalender | Review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s