Fashion & Beauty

Shoplog December ’17

Het is zover. De laatste shoplog van het voorbije jaar is een feit! Natuurlijk ga ik door met deze maandelijkse shopping updates maar het blijft toch speciaal. December stond uiteraard in het teken van feestelijke outfits. Kleedjes en glitters zijn uitbundig aanwezig. Deze shoplog verschijnt wat laat tegenover de vorige maar wegens mijn examens (morgen heb ik mijn eerste!) duurde het allemaal wat langer om deze blogpost te schrijven. No worries, die van januari zal zeker niet zo lang op zich laten wachten! 😉 

Beginnen doe ik met mijn outfit die ik heb gekocht voor Kerstmis bij Zara. Een zwart met donkerblauw kanten kleedje. Niet te veel tralalaatjes maar lekker iets simpels. Het hoeft niet altijd een felle kleur of glitter te zijn, haha. En dit jaar wou ik eens iets anders dan andere jaren. Ik heb eerst nog lang staan twijfelen in de paskamer of ik het wel zou nemen maar uiteindelijk ben ik er maar gewoon voor gegaan en kijk, achteraf gezien ben ik er zó blij mee!

Ook kocht ik nog een tweede kleedje bij Zara. Een heel basic donker groen met een velvet zwart kraagje met daarop enkele rode rozen geborduurd. I love it! Het past perfect bij de kerstperiode en de kleuren ervan. Wederom een aankoop waar ik na enkele twijfels toch voor ben gegaan. Ik heb dit kleedje dan gedragen met Kerstavond en ook nog eens op 1 januari. Om 2018 toch in stijl in te zetten. Ook al verscheen ik enkele uurtjes later weer voor mijn bureau…

Daarnaast wou ik ook een comfortabele en warme outfit die ik kon dragen tussen de verschillende feestdagen door. Ik ging dus op zoek naar een trui met glitters en belandde uiteindelijk bij de H&M. Daar kocht ik mijn volgende item. Een grijze wollen trui met een glitter detail. De glitters overheersen niet maar ze vallen wel net genoeg op. Exact wat ik wou! Om de trui nog feestelijker te maken droeg ik eronder een T-shirtje dat ik nog ergens had liggen, met zo’n wit kraagje en zilveren met zwarte pareltjes. Ik vond het eindresultaat zeer geslaagd en ik draag deze combinatie echt graag.

Bij Pull&Bear kocht ik afgelopen maand iets heel basic maar wel handig. Ik heb al dit soort van bovenstuk een tijdje geleden gekocht met bloemetjesprint maar wou ook heel graag eens een effen zwart. Zwart past namelijk op veel meer en draag ik ook vaker. Het is zo’n truitje met een choker aan vast. Ideaal om in het weekend te combineren met een rok of geklede broek. Ik heb wel al gemerkt dat het vrij klein uitvalt en de stof nogal spannend is maar alsnog ben ik ook tevreden met deze aankoop.

Tot slot kocht ik nog een glitter t-shirt/blousje met enkele see-through details en bloemen. Ook dit laatste blousje scoorde ik bij Zara (volgens mij shop ik nergens anders, oeps) Ik zag het enkele maanden geleden ook al in de winkel hangen maar heb het nooit gekocht omdat ik niet echt overtuigd was. Dit is niet echt iets is waarmee je tijdens de winter kan buitenkomen en ook vond ik het nogal prijzig. Uiteindelijk heb ik het toch gekocht, lang leve koppelverkoop, en ga ik het waarschijnlijk gebruiken om mee uit te gaan of het dragen met een warme vest erboven. Ik ben er in ieder geval verliefd op!

Dit waren dan al mijn aankopen van december. Weeral een heleboel leuke items die ik heb kunnen toevoegen aan mijn wardrobe. Ik kijk al uit naar de items die ik ga scoren in de solden. Hopelijk genoeg leuke dingen om er een shoplog over te maken. Eerst de volle concentratie op mijn examens en dan gaan we de solden tegemoet! Ik wens iedereen met examens en alles wat met school of studeren te maken heeft dan ook ontzettend veel succes. Yes we can! 

Lots of love,
Sofie ♡

 

 

 

 

2 thoughts on “Shoplog December ’17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s