Geen categorie

Happy New Year!

Hallo 2018! En welkom bij mijn eerste blogpost van het nieuwe jaar. Spannend!
Ik wens je alvast een spetterend en gelukkig 2018 toe! Dat al je wensen mogen uitkomen en dat dit jaar alleen maar positieve momenten mag kennen.
2017 was het jaar waarin ik ben begonnen met bloggen en waarin ik heel veel mooie momenten heb mogen beleven. Maar wat nu met 2018? In deze blogpost zet ik kort een paar wensen op een rijtje en ga ik het hebben over het nieuwe jaar. Enjoy!

happy days ahead

Ik heb het nieuwe jaar alvast feestelijk ingezet tijdens een spetterende Nieuwjaarsfuif. Ik heb me er ongelooflijk goed geamuseerd en heb zoals vorig jaar ook 2018 met de beste mensen mogen starten. Alvast een onvergetelijk begin.

Verder ga ik ook dit jaar weer enkele reizen maken, nog veel bloggen en met alle mensen die ik lief heb leuke dingen doen. Ook staan er een paar concerten op mijn lijstje waarvan ik het meest uitkijk naar dat van Harry Styles en Niall Horan!

Ik hoop ook om te worden omringd door positiviteit en blijdschap maar waarschijnlijk zal 2018 net zoals alle voorgaande jaren ook enkele downs kennen. Niet onvermijdelijk natuurlijk… Ik zou heel graag mijn examens knallen en het net zoals vorig jaar bij slechts twee herexamens houden of zelfs geen. Dat zou alvast fantastisch zijn!

2018 is ook het jaar waarin ik 21 word! Ja, gek eh? Het klinkt zo volwassen dat ik gelukkig nog een half jaartje de tijd heb om aan het idee te wennen, haha. Maar het zal zeker en vast uitgebreid gevierd worden.

Tot slot mijn wensen voor jou; ik wens je zoals ik eerder al vermeld heb een jaar toe vol geluk, blijdschap en positiviteit maar ook met de mensen die je graag ziet en graag rondom je hebt. Koester alle mooie momenten. Niet alleen de grote maar ook de kleintjes. Naast alles wat je hart verlangt wens ik je veel warmte en tederheid toe. Dat je ook in 2018 verder mag blijven dromen en werken aan jouw toekomst. Zie het nieuwe jaar niet om al het voorafgaande te vergeten en niet plots bepaalde zaken te veranderen of vergeven maar gebruik het nieuwe jaar om van mindset te veranderen.
Om de persoon te worden die je wil zijn.
Hou van jezelf en laat anderen je graag zien. ❤

Geniet met volle teugen van de komende 12 maanden. Wees er voor elkaar en beleef de mooiste momenten samen. Maak van 2018 een jaar om nooit te vergeten!

Lots of love,
Sofie ♡

One thought on “Happy New Year!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s