Geen categorie

Christmas wishes from me to you

Zoals iedere maandag heb ik ook vandaag een blogpost maar deze keer niet zomaar één! Het is Kerstmis en dus wil ik daar uitgebreid gebruik van maken om je mijn beste wensen te schenken. Ik wens je alvast een vrolijk kerstfeest!

photo-1510545973694-c3190af89c24

Alle kerstkaartjes zijn verstuurd, het kerstmenu is in volle bereiding en mijn feestelijke outfit hangt klaar. I’m totally christmas proof! Maar naast de cadeau’s en het feesten betekent Kerstmis nog zoveel meer.

Om te beginnen wens ik je dan ook sfeervolle feestdagen toe. Maak van het kerstfeest een onvergetelijk feest. Een feest vol liefde, vriendschap en dankbaarheid.
Dankbaarheid omdat je steeds weer krijgt wat je hartje verlangt. Of het nu gaat om je favoriete kerstmaaltijd of een cadeautje waar je al lang naar verlangde. Keer op keer worden we beloond en het is net dat wat we in ons achterhoofd moeten houden wanneer we aan tafel zitten.

Verder wens ik je ongelooflijk veel succes, moed en kracht toe om van de laatste week van dit geweldige jaar nog eens het beste van jezelf te geven. Voor diegene die moeten studeren of laat ons zeggen zwoegen achter hun bureau. We’re all in this together! Ook ik bevind me in die situatie maar samen staan we sterker dus wens elkaar succes en geef elkaar de moed en de kracht om te slagen, om er samen voor te gaan.

Ook wens ik je enorm veel geluk toe en dat deze sfeervolle dagen je hart mogen verwarmen. Dat al je wensen in vervulling mogen gaan en dat verdriet deze dagen even niet aanwezig mag zijn. Koester deze mooie momenten met je familie, vrienden,… en laat ze maar eens weten hoe graag je ze hebt. Een complimentje hier en daar kan wonderen doen 😉

Tot slot wens ik je nog een enorme dosis positiviteit toe. Negeer even alle negatieve dingen rondom je en focus eens op de goede, positieve zaken. Doe alles waar je blij van wordt, make time for yourself en uiteraard, leef je uit. Want ja, het is maar één keer in het jaar Kerstmis!

photo-1511434139893-de3e59cdeee5

“A merry everything and a happy always.”

Lots of love,
Sofie ♡

2 thoughts on “Christmas wishes from me to you

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s