Fashion & Beauty

Shoplog November ’17

Sinds donderdagavond begeef ik me terug in ons Belgenlandje na 5 leerrijke, inspirerende en avontuurlijke dagen in Londen. Je kan dus al raden over welke aankopen deze shoplog zal gaan. Jawel, die van in Londen! Ik heb er niet heel veel gekocht maar wel genoeg om er een blogpost over te maken. Mijn koffer ging alleszins net dicht, oeps.
In het algemeen kocht ik wat make-up, kledij, boeken en ohja, ik vergeet bijna de heerlijke hot chocolate...

Wegens de grote drukte vond ik het moeilijk om te beslissen waar en wanneer ik juist ging shoppen. In het weekend was het er vrij druk en op de koppen lopen maar in de week zat ik overdag op de Eurobest conferentie. Niet simpel dus. Uiteindelijk heb ik alle aankopen wat kunnen verspreiden en shopte ik waar we voorbij kwamen. De ene dag de Primark, de andere dag de Urban Outfitters, het Hard Rock Café, dan eens een bezoekje aan de Superdrug en ga zo maar door.

 

Beginnen doe ik met de cosmetica producten van de Gigi Hadid ‘Coast to Coast’ collectie in samenwerking met Maybelline. Ik kocht deze bij Superdrug, een winkel waar deze collectie talrijk aanwezig was. In Londen schitterde Gigi Hadid zelfs op de typische rode dubbeldekkers, zo cool!

“I WAS EMPOWERED TO CREATE SOMETHING THAT I COULDN’T FIND BEFORE.” – Gigi Hadid

Ik heb twee lipstick & lip liner kits, mascara en een oogschaduw palletje gekocht. Niet zo heel veel dus maar wel allemaal heel mooie, kwaliteitsvolle producten. En ook qua prijs viel dit best mee.

 

Ik heb de kleuren McCall en Taura genomen voor de lip kits. Dit omdat ik een enorme fan ben van nude lipstick tinten. Op de swatches zien de kleuren er alvast super mooi uit en ook op de lippen voelen deze lipsticks goed aan.

Over de mascara en het oogschaduw palette ben ik ook zeer tevreden. Deze komen allebei uit het West Coast Glow assortiment.

 

Ook kon ik het niet laten om eens langs MAC te passeren. In Londen kwam ik namelijk de ene MAC store naast de andere tegen dus die kans kon ik echt niet laten liggen! Ik kocht Modesty, mijn favoriete lipstick. Een licht roze kleur maar die toch genoeg opvalt. Love it!

24282164_989116944578519_1278298763_n

 

 

Diegene die me al wat kennen weten dat ik een grote van ben van boeken en poëzie. The Sun and Her Flowers van Rupi Kaur stond dan ook al enkele weken op mijn verlanglijstje. Toevallig kom ik dit toch wel tegen bij Urban Outfitters zeker, geweldig! Ik kocht het meteen en kon haast niet wachten om er in te beginnen lezen.
Daarnaast kocht ik ook nog Rainbow Roots van Lottie Tomlinson. Ja, inderdaad, ze is de zus van Louis Tomlinson.
Lottie stelt er al haar verschillende ‘no rules’ voor make-up voor. Ze staat bekend om haar moedige houding en grote liefde voor alles wat neon, kleurrijk en glitter is. In haar boek toont ze handige, exclusieve tutorials voor de zeven kleuren van de regenboog. Een fantastisch concept en een heel mooi eerste boek. Lottie, you slay!

 

 

Omdat mijn studentenbudget natuurlijk niet zo gigantisch was heb ik me nogal ingehouden wat kledij betreft. Ik kocht een heerlijk zachte pyjama bij Primark en een broek met een warme trui bij Pull&Bear. De enige winkels waar ik zo goedkoop mogelijke kledij kon vinden, haha.

 

Ik ben zooooo verliefd op de broek! Ik heb lang getwijfeld of dit soort van broek wel iets voor mij zou zijn maar toen ik het eenmaal gepast had hoefde ik niet meer te twijfelen. Ik zocht dan verder naar iets dat ik ermee kon combineren, wat ik echt een moeilijke opdracht vond, maar ben nu echt zó blij met m’n nieuwe outfit. 🙂

Uiteraard kon ik het ook niet laten om een Hard Rock Café t-shirt te kopen om toe te voegen bij mijn collectie. Dit is mijn vijfde t-shirt en ik probeer om in elke grote stad waar ik kom eentje te bemachtigen. Altijd leuk als souvenir!

 

 

Tot slot kocht nog wat warme chocolademelk bij Whittard. Een winkel gespecialiseerd in thee, koffie en chocolademelk. Alle smaken die je je maar kan bedenken kom je er tegen. Een prachtig authentiek winkeltje met kwaliteitsvolle producten. Ik heb gisteren al m’n eerste kopje chocolademelk gedronken en wauw, wat een smaak! Ik, als échte chocolademelk lover, kan me er geen betere wensen!

 

 

Ondertussen ben ik weer uitgeslapen, bijgebeend met schoolwerk en mis ik Londen ontzettend hard… Ik heb er zo’n leuke tijd gehad en de stad opzich is prachtig. Telkens je uit de metro stapt kom je terecht in een heel andere wereld en het is net dat, dat me keer op keer doet beseffen waarom ik zo van Londen hou.
Maar hey, al deze aankopen zullen me er nog voor een lange tijd aan herinneren en daar ben ik ontzettend blij voor! See you soon, London

Lots of love,
Sofie

2 thoughts on “Shoplog November ’17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s