Geen categorie

5 things that make me happy

Het is altijd leuk om meer te weten te komen over de persoon achter een blog. Daarom had ik het idee om eens een top 5 te maken van enkele dingen die mij gelukkig, blij maken.

1. Concerten/festivals/muziek

“Life’s too short, buy the concert tickets” is al voor vele jaren mijn motto als het aankomt op het uitgeven van geld aan concerten, festivals en andere muzikale evenementen.
Muziek is iets dat veel voor mij betekent en om dan naar een concert te gaan van je favoriete artiesten, wie wordt daar niet gelukkig van?

Ik heb dit jaar al enkele concerten op mijn lijstje staan; zo ga ik naar het Trowback Thursday concert van Ketnet in het Sportpaleis, ga ik naar Anne-Marie, Harry Styles én Niall Horan. Ook Rock Werchter zal er nog aan toegevoegd worden. Oh, wat kijk ik er naar uit!

2. Reizen

Naar Spanje, Amsterdam of Griekenland het maakt me allemaal niet uit, zolang ik maar de wereld kan zien én ontdekken. Niets is leuker dan samen met de mensen die je lief hebt nieuwe avonturen te beleven. Reizen verruimd je blik op de wereld. Het is een manier om tot jezelf te komen en om even tijd te nemen voor alles. Ik loop altijd super happy rond op vakantie en ben uiteraard ook blij wanneer ik na zo’n reis weer terug in mijn eigen bed kan kruipen.

3. Vriendschap

Vriendschappen zijn ontzettend belangrijk en ik zou niet meer zonder mijn vriendinnen kunnen. Het zijn tot slot mensen waar je zo goed als alles mee deelt. Sommige ken je al je hele leven en andere heb je misschien net ontmoet. Maar het is net dat, die ene klik die je met iemand hebt, dat me zo gelukkig en blij kan maken. Die ene stap of gebeurtenis die ervoor zorgt dat je met iemand opeens bevriend raakt. Wat ik ook zo mooi vind aan vrienden(innen) is dat je samen vanalles meemaakt. En het zijn net die gebeurtenissen die ik voor altijd zal blijven koesteren en herinneren.
“Ik ben er voor jou, jij bent er voor mij” is iets dat ik binnen vriendschap zeer belangrijk vind.

4. Uitslapen/ Lazy days

“Oh, morgen kan ik uitslapen!” is een zin die je me vaak zal horen zeggen als het op slapen aankomt. Zeker in zo’n donkere regenachtige periode als nu zou ik gewoonweg mijn bed niet uit willen.
Uitslapen kan zo’n deugd doen. Even de batterijen opladen, nergens aan hoeven te denken. Zalig gewoon! Echt iets waar ik héél blij van word, haha.

5. Idolen

Harry Styles, Shawn Mendes, Ed Sheeran, Ian Thomas,… ik ben fan van een heleboel mensen. En ja, zij maken mij gelukkig, op een manier dat niemand het kan. Ian Thomas heb ik zelfs al enkele keren mogen ontmoeten  en oh, wat word ik daar blij van! Telkens opnieuw tovert hij een brede glimlach op mijn gezicht en alle positieve vibes die hij vaak deelt op zijn social media vind ik geweldig. Een jongen naar mijn hart!
Mijn liefde voor Harry Styles uit zich dan weer op een heel ander level. Zo heb ik een speciaal fan account gemaakt op Twitter. Jep, een Twitter feed vol met Harry related content. Maar ook volg ik zijn avonturen al meer dan 7 jaar… Eerlijk? Ik kan me echt niet meer inbeelden hoe mijn leven eruit zag voor ik kennis maakte met deze curly headed  boy. Ik kan je alleen maar zeggen dat het door hem alleen maar mooier is geworden!
Kortom, mijn idolen brengen actie, liefde, vriendschappen, geluk, plezier en nog veel meer met zich mee. ❤

Untitled design (1)

 

Deze blogpost is waarshijnlijk kort in vergelijking met wat je van mij gewoon bent. Dit komt namelijk door mijn nogal drukke agenda van deze week… Gelukkig kan ik er volgende week even tussenuit, weg van al die deadlines en opdrachten!
Dan kun je elke dag (ja je leest het goed!) genieten van een blogpost. Meer daarover kun je lezen in die van afgelopen vrijdag! 😉

Lots of love,
Sofie ♡

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s