Travel

London’s calling!

london-photoshop-foto.jpg

In mijn korte inleidende blogpost die ik enkele weken geleden heb geschreven kon je al lezen dat ik eind deze maand op buitenlands avontuur vertrek naar Londen. Hoog tijd dus om alles concreet te maken en mijn plannen eens op een rijte te zetten. A good start is half the job, right?

Ik ga Eurobest bezoeken, een event dat in het teken staat van creativiteit.
Waarom creativiteit? Wel, omdat het een belangrijke drijfveer is voor vele ondernemingen, creatieve bedrijven zijn succesvoller én hebben een grotere, positievere impact op de wereld.

“Eurobest is the place to see things you never thought were possible” – Harri Pasanen

Time to celebrate

Voor het 30 jarig bestaan van Eurobest vindt het festival dit jaar plaats in Londen. Eén van de meest levendige, creatieve en culterele steden van de wereld. Het is een stad waar de geschiedenis en de moderne wereld hand in hand gaan.
Drie dagen lang komen opkomende talenten, grote bedrijfsnamen en nog grotere ideeën samen voor een uiteenlopend programma van innovatieve lezingen tot interactieve workshops . Alles zal draaien rond het meemaken en beleven van Europa’s beste creatieve werk.

“We come to Eurobest to be surrounded by ideas, creativity and thinking that challenges our own.” – David Grebert, P&G

The hostel life

Reizen is plannen en daarom is het belangrijk om goed te zoeken naar een fijne accommodatie. Wij hebben gekozen om te boeken bij Generator Hostel London. Ikzelf en nog enkele andere meereizende studenten zullen hier verblijven van 25 tot 30 november.

Foto's generator hostel londen
© 2017 Generator Hostels LTD

Het Generator Hostel situeert zich vlak bij Russell Square en bevindt zich op een kleine afstand van Covent Garden, Regents Park en het British Museum. Lokaal hout, open metselwerk en zwart staal geven het hostel een industriële sfeer en weerspiegelen het straatleven en de kosmopolitische vibe van Londen.

Creative minds and topics

Na alle hostel vibes is het tijd om even na te gaan welke sprekers ik graag aan het werk wil zien. Op de website van Eurobest staan alle sprekers mooi opgesomd. Ik heb alvast een top 5 opgesteld van de lezingen die ik graag zou bijwonen.

15288651_10153990700501957_7983538678893482078_o-851x433
© Ascential Events (Europe) Limited 2017
 1. You Lost Me at ‘INFLUENCER’ – Lella Fataar
  Influencer marketing is een begrip waar je niet meer om heen kunt kijken. Maar hoe zorgen merken ervoor dat ze relevant blijven en wat met de conversatie naar klanten toe?
 2. You Can’t Do *That*: What’s the Biggest Barrier to Creativity? – Corinne Cuthbertson & Richard Parkinson
  Vele ondernemingen kampen met de angst om iets ‘totally different’ te doen. Iets goed doen, op een vernieuwende manier, kan je organisatie voor goed veranderen.
 3. The Best Ideas Don’t Come in the Office – Creative Equals
  Met vier zijn ze, de gastsprekers die het gaan hebben over de toekomst van hoe en waar we zullen werken. Welke inpact zal dit hebben op creativiteit en de rest van de wereld? Kan flexibeler werken creativiteit redden?
 4. Create Against Hate – Elizabeth Valleau 
  Create Against Hate wil jong creatief talent gebruiken om mensen aan te moedigen samen te vechten tegen haat(reacties).
 5. This Is Not Just Food, This is Food Porn – Dr. Cristina Balanzó & Jeff Bowerman
  Door een mix van creativiteit en wetenschap ontdek je hoe smaak écht ervaren wordt en hoe communicatie onze smaakperceptie kan beïnvloeden.

Allemaal zeer interssante content! Elk onderwerp bevat iets dat me interesseert of iets waar ik meer over te weten wil komen.  Ik ben dus heel benieuwd hoe ik dit allemaal ga ervaren tijdens Eurobest.

The tourist in me

Genoeg over creativiteit, sprekers en influencers. Tijd om eens stil te staan bij Londen. Dé stad waar ik mijn grenzen ga verleggen en waar ik naast het bezoeken van het event ook ga genieten. Maar wat wil ik nu zien van Londen als stad? Ik ben er al één keer geweest en toen hebben we in drie dagen zoveel mogelijk proberen bezoeken.

foto's londen 2015 Een mannelijk personage wou weg gaan naar Londen, Amerika,India.

Uiteraard ga ik met veel plezier nog eens de tourist uithangen bij alle typische bezienswaardigheden maar nu kan ik bijvoorbeeld ook wat dieper op ontdekking gaan in de stad.
Op Pinterest vond ik deze leuke London Bucket List met 20 dingen die je er zeker gedaan moet hebben. Ik ga de uitdaging alvast aan!

Waar ik logeer, welke sprekers ik graag aan het werk wil zien, wat ik van Londen als stad verwacht,… al mijn plannen zijn concreet en op een rijtje gezet. Ik ben er alvast van overtuigd dat we er een onvergetelijke tijd van gaan maken. 
London’s calling baby! 

Lots of love,
Sofie ♡

One thought on “London’s calling!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s