Fashion & Beauty

Shoplog Oktober ’17

Woensdag begint er een weer nieuwe maand, yay! Hoog tijd dus om al mijn aankopen van Oktober in de kijker te zetten. Ze stonden vooral in het teken van sweater weather en ook mocht ik wat nieuwe make-up verwelkomen. Let’s get started!

Mijn eerste item is een fluffy lichtblauwe trui van Bershka. Wat ik er zo leuk aan vind is dat de mouwen, meer naar de onderkant toe, breder worden. Verder ben ik echt verliefd op de kleur en de stof is ook ongelooflijk zacht! Een echte cold weather must have.

Mijn volgende items zijn twee oversized truien van Pull&Bear.
Ze hebben dezelfde stof en hingen ook te samen aan het rek. Blijkbaar zijn deze truien enorm hot want bij de labels hing er een kaartje met ‘most wanted‘ bij.
Ik heb de donkergroene, khaki trui zelf gekocht, de roze heb ik gekregen van een vriendin. Altijd mooi meegenomen toch? 😉 Voor de rest is ook bij deze items de stof enorm zacht en vooral heel warm.
Omdat het nog niet zo heel koud is geweest heb ik ze nog niet gedragen maar ik heb zo’n vermoeden dat niet zo lang meer zal duren!

Natuurlijk heb je naast gewone kledij ook een jas nodig. Ik was al een lange tijd op zoek naar een lichtgrijze mantel maar had dus vaak de pech dat 1. mijn maat er telkens niet meer was en 2. hij ofwel te klein aan de mouwen was ofwel te groot aan mijn lichaam… Maar uiteindelijk heb ik er dan toch één gevonden, en ohhh, wat ik ben ik er blij mee! Ern ideale jas om te dragen bij zonnige herfst- en winterdagen.

Tot slot heb ik deze maand nog twee make-up paletten gekocht.
Het eerste is het Light & Glow palette van I ♡ MAKEUP. Het highlighter & illuminator duo bestaat uit een highlighter en highlighting blush. Ik heb dit nog niet gebruikt omdat ik liever eerst mijn oude highlighter wil opgebruiken. Zodra ik het gebruik verschijnt er misschien wel een review over!
Voor de geïnteresseerden, ik heb het gekocht bij Kruidvat en je kan het ook online verkrijgen via deze link bij Boozyshop.

Het tweede is het Epic Day Palette van MakeUp Revolution London. Het bestaat uit 8 oogschaduws en 4 highlighters. Dit palette heb ik al wel een paar keer gebruikt en van de oogschaduws ben ik zeer tevreden maar van de highlighters had ik verwacht dat ze veel intenser gingen zijn. Ook de pigmentie vind ik nogal zwak. Daarnaast vind ik het echt wel een goed palette! Zeker voor de prijs dat ik er voor betaald heb.
Dit palette heb ik gekocht in Breda, Nederland bij de Etos maar ook hier heb ik een online linkje naar de website van Boozyshop voor de geïnteresseerden.

Zo, dit waren dan al mijn Oktober aankopen! Van de meeste ben ik super tevreden en kan ik niet wachten om ze te beginnen dragen en uitproberen.
Er volgt zeker binnenkort weer een November Shoplog dus dat is dan weer iets om naar uit te kijken 😀
Geniet met volle teugen van je herfstvakantie (indien je die hebt) en ik wens je alvast een happy halloween!

Lots of love,
Sofie ♡

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s