Lifestyle

Mijn favoriete Intagrammers

Instagram, dé app om de gebeurtenissen in de wereld om je heen vast te leggen en te delen. Je volgt er vrienden en familie en kan er zien wat er gaande is in hun leven. Je kan er accounts ontdekken van over de hele wereld die foto’s delen die jij leuk vindt.

Ook ik ben actief op Instagram en volg accounts van over de hele wereld die ik leuk vind. En daarom dacht ik eraan om jullie in deze blogpost mijn favoriete Instagram accounts te laten zien. Ik zou al zeker je Instagram erbij nemen want na deze blogpost is de kans groot dat je weer een hele boel nieuwe content op je feed zult zien! 😉

1. Neghin Mirsalehi

Instagram Neghin Mirsalehi

Mijn eerste favoriet is Negin Mirsalehi, ze is bekent als YouTuber maar ook om haar vele foto’s op Instagram. Als Youtuber volg ik haar niet maar als Instagrammer zeker wel! Negin heeft ook een eigen brand ontwikkelt, namelijk Gisou. Het is een haarproducten merk gebaseerd op honing en de bestanddelen ervan.

Recent heeft ze samen met haar partner er een huisgenootje bij. Het is de oh zo cute hond Mosey. Wist je dat zelfs haar hond een Instagram account heeft met meer dan 29 duizend volgers? Crazy!

Samen met haar vriend, Maurits Stibbe, beleefd ze de mooiste vakanties, gaat ze naar de leukste hot spots en deelt ze de schattigste foto’s van Mosey. Kortom, een jonge dame die je gewoon moét volgen!

2. Manon Tilstra
manon tilstra instagram

Manon Tilstra is mijn tweede favoriet. Ze is een Nederlandse Youtuber/Vlogger en deelt ook haar mooiste herinneringen via Instagram. Ook Manon is best populair en heeft meer dan 200 duizend volgers.

Ik vind haar Instagram zo mooi! De foto’s matchen met elkaar en haar foto’s van vakanties vind ik het allermooist. Ook handig om inspiratie op te doen voor wanneer je bijvoorbeeld niet weet hoe je bepaalde vakantiefoto’s moet maken 😉

3. Searching For Adventure
search for adventure

The best adventure you can take is to live the life of your dreams.” is het motto van mijn derde favoriete Instagrammer.

Op het account Searching_for_adventure vind je foto’s met telkens een bijpassende inspirerende tekst of quote. Ik ga er vaak opzoek naar tekstjes om te delen of om te plaatsen onder mijn eigen Instagram foto’s. Neem er dus volgende keer als je nog eens een caption zoekt zeker een kijkje!

4. Lizzy Perridon

lizzy perridon

Een blonde griet die streeft naar eigenheid, dat is Lizzy Perridon! Lizzy’s Instagram bevat foto’s van reizen, gezellige uitjes, poses met vriendinnen en nog veel meer. Ook haar foto’s matchen perfect en met haar 75 duizend volgers mag ze best wel trots zijn op haar feed. Ik volg haar vooral voor de reisfotos’s en haar fashionable outfits. Wist je trouwens dat Lizzy Nederlands is?

5. Eleanor Calder

Eleanor Calder Instagram

Oh, Eleanor! Ze is bekend als ‘de vriendin van Louis Tomlinson’ maar achter de schermen is ze een harde werkster die volop de knepen van het ondernemen leert. Ze is enkele jaren geleden begonnen met The Trend Pear, samen met haar beste vriend Maximilian Hurd. Beiden hebben ze een goed uitgebouwde Instagram en worden ze voor elk populair event gevraagd. Eleanor gaat ook elk jaar naar Coachella op uitnodiging van Revolve . De laatste tijd is ze wat minder online wegens de vele haat die ze krijgt. Dat vind ik best wel jammer want ze doet zo enorm hard haar best en ze verdient het om er waardering voor te krijgen! So, show her some love!

6. Kirsten Alana

kirsten alana photography

Last but not least, volgt fotografe Kirsten Alana. Ze woont in het bruisende New York en heeft een eigen website waarop ze haar trotse werken deelt. Haar Instagram account telt meer dan 200 duizend volgers en ze neemt foto’s van alles wat haar inspireert. Landschappen, sunsets, speciale objecten, plaatselijke bevolking, vakantiefoto’s, allemaal pronken ze op haar feed. Volg ze zeker voor je dagelijkse dosis goede fotografie!

Waarschijnlijk heb je nu wel genoeg nieuw beeldmateriaal om je Instagram tijdlijn wat mee op te vrolijken. Ik ben alvast enorm verslaafd aan al deze mooie, originele, creatieve Instagram gebruikers!

Lots of love,
Sofie ♡

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s