Travel

And so the adventure begins…

 

Yes, het is bijna weer zover! Eind november krijg ik weer de kans om naar Londen te gaan. Dit doe ik natuurlijk niet zomaar, de hele trip heeft een doel. Ik ga namelijk naar Eurobest: “The festival of European creativity.” 

Wat is Eurobest?

Dit jaar viert Eurobest zijn 3O jarig bestaan en situeert het zich in Londen.
Het is een driedaagse gebeurtenis waarbij mensen van over de hele wereld samenkomen. Je kan er creatieve legendes, start-ups, nieuwe uitdagers,… aantreffen en met hen in conversatie treden, je kan gaan luisteren naar de grootste Europese creatieve leiders, je creativiteit er volop zijn gang laten gaan én er vooral ontzettend veel bijleren.

“Three days of learning, networking and celebrating the best of European creativity.” – James Kirkham

Schoolopdracht

Uiteraard heeft dit alles zoals ik eerder al verteld heb een doel. Ik ben student communicatiemanagement en zit nu in het tweede jaar van de opleiding. Ik volg deze richting bij Thomas More en kon kiezen voor het keuzevak Intenationaal Project.

Vorig jaar kon je ook kiezen voor dit vak maar omdat ik de ‘specialere’ vakken liever voor mijn tweede jaar hield is het nu dus mijn beurt om mijn grenzen te gaan verleggen in het buitenland. En oh, wat heb ik er zin in!

Verdere informatie?

Waar ik logeer, voor hoe lang ik in Londen zal vertoeven, met wie ik mijn dagen zal doorbrengen, wat ik allemaal graag zou willen doen, van wie ik een lezing/presentatie wil volgen,… bewaar ik alvast  voor in een volgende blogpost, die een weekje voor mijn vertrek zal verschijnen.

Volg me dus zeker als je er niets van wil missen en om natuurlijk op de hoogte te blijven van mijn Londense avonturen en belevingen tijdens Eurobest.
Ik krijg namelijk de opdracht om je via deze blog alles over de reis te vertellen en achteraf zal er zelfs een vlog over verschijnen.
Kortom, het wordt vast en zeker de moeite! 

Lots of love,
Sofie ♡

 

 

 

3 thoughts on “And so the adventure begins…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s