Geen categorie

Schoolspullen Haul

Yay, het nieuwe academiejaar is weer begonnen! Wat ik altijd leuk vind aan een nieuw jaar is het aankopen van schoolmateriaal. Tegenwoordig is het zelfs cool als je het helemaal zelf ontwerpt of versiert. Ik heb honderden DIY filmpjes over schoolspullen gekeken en toch zijn ze allemaal anders. Je kan dan ook zoveel doen met je schriften en mappen.

Ik heb gekozen om de schoolspullen van twee van mijn favoriete youtubers te kopen. Beautynezz aka Joy, heeft een heel mooie pastel groene/roze collectie ontworpen in samenwerking met HEMA. Wat ik juist van haar gekocht heb toon ik verder in deze blogpost.

Ook D is for Dazzle, ofwel Diana Leeflang, lanceerde recent haar eigen stationery in samenwerking met Kruidvat. Beiden collecties zijn best betaalbaar en zien er super leuk uit!

21586267_944060645750816_1410969226_n

Wat ik zo mooi vind aan Beautynezz haar schoolcollectie is hoe alles terugkomt en met elkaar matcht. De schriften zien er vrolijk en girly uit en geven me instant zin om er in te beginnen.

21641409_944060642417483_1506964647_n       21691047_944060632417484_410586217_n

Ik kocht dus twee A4 lijntjes schriften en drie A5 lijntjes schriften. Aangezien ik geen wiskundige vakken heb kon ik de andere varianten van de schriftjes niet kopen want die hadden van die vierkantige vakjes om dus grafieken en andere wiskundige figuren in te tekenen.
Ik vind nog altijd  lijntjes schriften het makkelijkst werken voor samenvattingen of notities tijdens de les. Je verliest geen losse bladen, alles zit mooi bij elkaar en je hebt geen last van ringen indien je een ringmap of ander soort schrift gebruikt. Ik ben trouwens linkshandig dus ik zeg meteen neen tegen schriften of agenda’s met ringetjes, haha. Zo onhandig!

21622292_944060619084152_1034037497_n

Doordat ik vrij laat naar Kruidvat ben kunnen gaan kon ik in de winkel in mijn buurt alleen nog de stickers vinden en de handlettering set. Omdat ik van mezelf weet dat ik dat tweede toch nooit zou gebruiken heb ik dus enkel de stickers kunnen kopen…
Ik had zoooo graag de washi-tapes en donkerblauwe notitieschrift met quote gehad maar dat was allemaal al uitverkocht. Dat de stationery van Diana een succes was dat is nog maar een understatement!

21586096_944060655750815_2012965108_n

Ik heb natuurlijk ook een agenda nodig, zo heb ik een blauw/groene agenda gekocht bij HEMA. Wat ik er zo leuk aan vind is dat hij zo’n lintje heeft als bladwijzer en een sluiting met zo’n rekkertje. Omdat ik een effen agenda maar saai vind heb ik hem opgevrolijkt met washi-tapes. Aan de rand bracht ik de tape aan met sterretjes met daarop ‘Born to sparkle’ en aan de voor- en achterkant roze tape met gouden hartjes. Het resultaat ziet er zo leuk uit! Nu heb ik mijn eigen gepersonaliseerde agenda 🙂

 

 

 

Ik ben super blij met deze aankopen voor het nieuwe schooljaar en kan niet wachten om er in te vliegen!
Ik wil avast iedereen die al met school gestart is of er mee gaat beginnen enorm veel succes wensen. Le’ts do this!

Veel liefs,
Sofie ♡

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s